Laatste nieuws RKDVC

Kleedkamer beleid

20 november 2019
www.rkdvc.nl
Dit seizoen hebben we helaas een enkele keer moeten constateren dat op trainingsdagen iets kostbaars uit de kleedkamer is verdwenen.
Gelukkig kunnen wij via de bewakingscamera's op de gangen terug kijken wie de mogelijke daders (eventueel) zijn. Echter zoals een oud spreekwoord zegt, voorkomen is beter dan genezen.

Daarom hebben we besloten dat vanaf nu de terreinbeheerders gedurende de tijd dat een team aan het trainen is, de deuren van de kleedkamers op slot draaien. Hiermee hopen we dat de incidenten van de afgelopen maanden niet meer gebeuren. Hoe we het op wedstrijddagen gaan doen, zijn we nog aan het onderzoeken.
Ten tweede wil ik iedereen op het hart drukken, dat kostbare spullen, mobiele telefoons en dure kleding niet in de kleedkamer thuis horen. Ook niet nu de deuren op slot gaan.

Tweede maatregel, is in het kader van een veilige kindomgeving, het uitbannen van mobiele telefoons in de kleedkamer. Filmen met een mobiele telefoon is zeer eenvoudig, Ook al zijn onze kinderen al aan mobiele telefoon verknochte pubers, moeten wij er alles aan doen om te voorkomen dat kinderen in de kleedkamer gefilmd kunnen worden. De eenvoudigste maatregel is, mobiel niet meenemen naar de training. Ouders moeten daar een actieve rol spelen. Mocht het toch noodzakelijk zijn dat uw kind met een telefoon naar de club komt, dan zal hij die gedurende de training en douchen in bewaring moeten geven.

Ik hoop op uw medewerking en het uitdragen van bovenstaand kleedkamer beleid naar uw kind(eren).
Mocht u suggesties of verbeteringen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Met sportieve groet,
Wout Otte
Jeugdvoorzitter


 
 
www.rkdvc.nl

Vernieuwing terras

06 december 2019
De afgelopen periode is het terras tussen de kantine en het hoofdveld geheel opnieuw bestraat door de Club van 50! Na veel voorwerk van… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Autoschade

05 december 2019
Zondag 1 december is er op de parkeerplaats langs de Sportlaan schade veroorzaakt aan een auto. Er is hierbij geen boodschap… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Op zaterdag 14 december om 11.30u is er een bijeenkomst voor alle leiders/trainers van de onderlinge pupillen. We hopen dat er van… Meer >
 
 
01-12-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-07-2019 Meer >
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven