Laatste nieuws RKDVC

Voortzetting samenwerking RKDVC met TOP Fysiotherapie Drunen

21 januari 2020
www.rkdvc.nl
Een veilig en gezond sportklimaat is wat de vereniging RKDVC haar leden wil bieden. De samenwerking met Top Fysiotherapie Drunen ondersteunt deze ambitie van onze vereniging.
Op zondag 5 januari vond de formele bekrachtiging plaats van de voortzetting van de samenwerking tussen TOP Fysiotherapie Drunen (TFD) en voetbalvereniging RKDVC.

TFD heeft, naast een vestiging in het Gezondheidscentrum Drunen, een praktijklocatie op het RKDVC terrein. TFD verricht daarnaast ook allerlei diensten voor de RKDVC-leden. De basistaak van sportmedische ondersteuning van onze senioren selectieteams verloopt al anderhalf seizoen naar tevredenheid. Daarnaast brengen we ook graag onder de aandacht dat er een breder pakket aan ondersteuning wordt geboden door TFD.
TFD verzorgt tweemaal in de week een sportspreekuur voor alle leden. Deze inloop spreekuren worden gehouden op maandag (19 uur) en op donderdag (18 uur) gedurende reguliere trainingsweken. Raadpleeg de agenda op de website om de data en locatie te bekijken.
Op aanvraag van de jeugdafdeling beoordeelt TFD twee maal per seizoen kinderen op hun motoriek en brengt bijbehorend advies uit aan ouders. Daarnaast kan de expertise van TFD op aanvraag gebruikt worden voor informatie over sport gerelateerde blessures, preventie en behandeling.

RKDVC biedt ook de mogelijkheid om actief blessures te melden. Hiervoor heeft RKDVC op zijn website een registratie functie geïmplementeerd, waarbij blessures door trainers en leiders geregistreerd kunnen worden en automatisch gemeld worden bij TFD.

Heb je een sportmedische klacht of vraag? Maak dan gebruik van de aanwezige expertise op onze club.


 
www.rkdvc.nl
Door de renovatie van de kantine en terras is onze skihut overbodig geworden en komt nu te koop. De hut is ongeveer 2,5 bij 3,5 meter.… Meer >
 
www.rkdvc.nl

In memoriam: Jos van Veggel

20 februari 2020
Ons bereikte het droevige nieuws dat Jos van Veggel is overleden. Jos was lid van RKDVC vanaf de oprichting van de club. 75 jaar heeft… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Alle verlichting nu LED

19 februari 2020
Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is in de afgelopen week alle verlichting in de kleedruimten en op de eerste verdieping vervangen… Meer >
 
 
01-02-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven