Laatste nieuws RKDVC

Geslaagd dartstoernooi

28 januari 2020
www.rkdvc.nl

Zaterdag 18 januari vond het jaarlijks terugkerende dartstoernooi weer plaats in de kantine van RKDVC.
 


Met 31 deelnemers werd er gestart met de singles. In deze poule wedstrijden kwamen enkele opmerkelijke verrassingen naar voren.
Sommigen lieten zelfs zien dat ze aardig presteren op het dartbord. Zo was de hoogste uitgooi 110 punten, door Marco van Selst en Stef Muskens presteerde het om in een beurt 180 te gooien, wat hem een fles Berenburg opleverde.

Na nog enkele aanmeldingen tijdens het toernooi ging tegen het einde van de singles het koppeltoernooi van start. In een afvalschema kwam er een finale tussen Ad en Marco tegen Kevin en Tijmen.
De jongelingen moesten hun meerdere erkennen in Ad en Marco. Als afsluiting was er de single finale tussen Serge en Wesley.

Onder leiding van caller Jeroen (het lukte hem aardig om "the Voice"- Russ Bray te imiteren) werd het een zeer spannende finale. Serge Dumoulin mocht zich als winnaar uitroepen door deze wedstrijd met 3-2 te winnen. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi.

      

 

 
www.rkdvc.nl
Ons bereikte het trieste nieuws dat op woensdag 25 maart Bertus Lommers is overleden. Bertus was erelid van de vereniging. Bertus mocht… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Jubileum uitgesteld

22 maart 2020
Vanwege de situatie rondom het Corona-virus hebben we in overleg met het bestuur helaas moeten besluiten de jubileumfestiviteiten naar… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Jullie zitten nu al een paar dagen thuis en zoals het er nu uitziet gaat dit voorlopig nog even duren. De energie zal ondertussen wel… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Uitslag 2e week is  € 2338,60  (witte formulieren) Aangezien het coronavirus ons land in zijn greep heeft, is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven