Laatste nieuws RKDVC

Rabobank Vaders- Moederstoernooi

04 maart 2020
www.rkdvc.nl
Van 5 tot en met 14 juni zijn op ons sportpark diverse activiteiten in het kader van het 75-jarig jubileum van onze vereniging. Een van deze activiteiten is het Vaders-moederstoernooi, dat op 6 juni wordt gehouden. Het bekende Rabobank Vaders- Moeders- pupillentoernooi wordt dit jaar voor de 45e keer georganiseerd en het belooft weer een mooie en gezellige dag te worden voor de gehele familie. 

Het gehele programma staat nog niet vast, want de voorbereidingen door het comité zijn net begonnen. Zeker is dat er weer gevoetbald gaat worden door alle vaders, moeders en O13-, O12-, O11-, O10- en O9-pupillen (jongens en meisjes) van onze club. Ook broertjes en zusjes (tot en met de leeftijd van 12 jaar) kunnen weer meedoen aan dit toernooi.

De pupillen voetballen om de Joop Blom-trofee, in verschillende leeftijdscategorieën, en de ouders binden de strijd aan met elkaar om de Hijgende Hannes-trofee. Net als vorig jaar gaan we weer gebruik maken van kleinere veldjes om de krachten te sparen en lekker te kunnen voetballen.

Het dagprogramma wordt zodanig samengesteld dat voetballende ouders alle wedstrijden van hun kinderen kunnen zien, en andersom. Het comité hoopt op een gezellige en vooral sportieve dag met heel veel deelnemers. Meedoen is belangrijker dan winnen deze dag, en plezier en saamhorigheid staan voorop.

Binnenkort volgt meer informatie over deze dag via de website, uw e-mail en via de leider(s) van uw kind.

Namens het Vaders-Moeders-comité: Jan van Veldhoven, Louis Pulles, Wim Klerx, Hans Verhoeven, Peter van Helvoirt en Serge Dumoulin.

 

 
www.rkdvc.nl
Ons bereikte het trieste nieuws dat op woensdag 25 maart Bertus Lommers is overleden. Bertus was erelid van de vereniging. Bertus mocht… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Jubileum uitgesteld

22 maart 2020
Vanwege de situatie rondom het Corona-virus hebben we in overleg met het bestuur helaas moeten besluiten de jubileumfestiviteiten naar… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Jullie zitten nu al een paar dagen thuis en zoals het er nu uitziet gaat dit voorlopig nog even duren. De energie zal ondertussen wel… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Uitslag 2e week is  € 2338,60  (witte formulieren) Aangezien het coronavirus ons land in zijn greep heeft, is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven