Laatste nieuws RKDVC

Coronavirus update

12 maart 2020
www.rkdvc.nl
RKDVC houdt zich inzake het Corona-virus (Covid-19) aan de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de KNVB.

Update 15 maart: In navolging van het besluit van de KNVB om alle wedstrijden af te gelasten tot en met maandag 6 april, hebben we besloten het sportpark te sluiten, minimaal tot en met maandag 6 april.
Dit betekent dat alle trainingen, wedstrijden en activiteiten geen doorgang vinden tot en met 6 april.

De jeugdtoto is tot nader order opgeschort. Voor het verzamelen van de opbrengstgelden wordt nog een oplossing gezocht en hierover volgt nog bericht.
________________________________
Sinds vrijdag 6 maart gelden voor inwoners van de provincie Noord-Brabant specifieke adviezen. Bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, wordt gevraagd sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Bezoek in dit geval dan ook niet ons sportpark. Dit geldt voor zowel spelers, als trainers, als andere vrijwilligers. Geef dit op tijd door aan de leiding van jouw team.
Neem contact met de huisarts op als de klachten erger worden. Deze oproep blijft de komende tijd gelden, minimaal tot en met maandag 6 april. 

Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond 9 maart 2020 ook opgeroepen om geen handen te schudden. Bij RKDVC willen we hier gevolg aan geven.
Blijf thuis bij acute luchtwegklachten en/of koorts.

Zodra de richtlijnen vanuit RIVM of KNVB veranderen zullen we deze ook overnemen en dit zo spoedig mogelijk communiceren.
 

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.rivm.nl en op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.


Bestuur RKDVC


 
www.rkdvc.nl
Ons bereikte het trieste nieuws dat op woensdag 25 maart Bertus Lommers is overleden. Bertus was erelid van de vereniging. Bertus mocht… Meer >
 
www.rkdvc.nl

Jubileum uitgesteld

22 maart 2020
Vanwege de situatie rondom het Corona-virus hebben we in overleg met het bestuur helaas moeten besluiten de jubileumfestiviteiten naar… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Jullie zitten nu al een paar dagen thuis en zoals het er nu uitziet gaat dit voorlopig nog even duren. De energie zal ondertussen wel… Meer >
 
www.rkdvc.nl
Uitslag 2e week is  € 2338,60  (witte formulieren) Aangezien het coronavirus ons land in zijn greep heeft, is… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven