Nieuwsarchief

Filter overzicht

RKDVC 5 Kampioen 4de klasse reserve

12 april 2015
RKDVC 5 heeft door een overwinning op Fc Drunen 2 het kampioenschap in de 4de klasse veilig gesteld. In een sportieve wedstrijd werd buurman FC Drunen 2 verslagen met 2-4. Ondanks een groot veldoverwicht in de eerste helft kon slechts eenmaal gescoord worden voor rust. In de tweede helft startte RKDVC 5 weer fel en zette de gastheren vast voor het eigen doel. Nu werd het veldoverwicht snel in doelpunten uitgedrukt. Binnen tien minuten werd de voorsprong uitgebreid naar 0-3. Een eigen doelpunt zorgde ervoor de FC Drunen terug in de wedstrijd kwam. Maar in de 70ste minuut besloot de goed leidende referee RKDVC een strafschop toe te kennen. Deze buitenkans werd benut, waarna RKDVC de wedstrijd kon uitspelen. Toch was het nogmaals FC Drunen dat de 2-4 op het virtuele scorebord kon brengen.

Door de overwinning is RKDVC 5 niet meer te achterhalen door de concurrentie en konden na afloop de champagne flessen worden ontkurkt. Door dit kampioenschap promoveert RKDVC 5 naar de 3de klasse reserve. Een zeer knappe prestatie. Spelers en begeleiding van RKDVC 5 proficiat.

Zondag 3 mei is de laatste competitiedag voor de lagere seniorenteams. Daarnaast is het ook de laatste thuiswedstrijd dit seizoen voor… Meer >