RKDVC D5 KAMPIOEN!!!!!!!!!!

Woensdag 09 mei 2012
Den Dungen D4 – RKDVC D5 Uitslag 1-2(1-2)
Onze laatste competitiewedstrijd was een echte kampioenswedstrijd.

We stonden gelijk in aantal punten, ons doelsaldo was beter. Gelijk en we waren kampioen, maar je moet voetballen om te winnen, dus....
We gingen vol goede moed het veld op. Het was al snel Den Dungen die de openingstreffer maakte 1-0, maar we gaven de moed niet op en al snel werd het 1-1.
Door goed voetbal ondanks de zenuwen gingen we vol in de aanval en voor de rust maakten we de 1-2.

In de rust een donderspeech van de coach en proberen om er nog een doelpuntje bij te maken. Door goed verdedigend en keep werk bleven we op een voorsprong staan.
De scheidsrechter vond het wel heel erg gezellig, want hij was volgens de jongens zijn fluitje kwijt.

De ontlading was dan ook groot toen hij af floot na een zeer sportieve wedstrijd van beide kanten.
Nou jongens, jullie zijn door de winst de enige echte en verdiende KAMPIOENEN.

Wij zijn kampioen geworden mede dankzij de vele meegereisde supporters uit Drunen, de halve tribune was voor RKDVC.

Jongens super gedaan, kampioen geworden doordat we een leuk en gezellig team hebben.

De jaarlijkse afsluitdag voor de junioren gaat dit jaar NIET door.

Helaas gaat de feestavond voor de pupillenleiders en -trainers op 8 juni niet door wegens te geringe belangstelling. Meer >