Nieuwsarchief
Filter overzicht
PROFICIAT!
07 april 2013
Enkele weken geleden heeft Anja v.d. Wiel het HACCP certificaat gehaald, waarmee we haar hartelijk willen feliciteren. Op de cijferlijst blinkt een vette 9 hetgeen als een schitterend punt betiteld mag worden.
Waar staat HACCP voor? Het staat voor de Engelse omschrijving Hazard Analysis and Critical Control Points, hetgeen in het Nederlands als "Gevarenanalyse en kritische controlepunten" vertaald kan worden. Dit is binnen het proces van verbruik van levensmiddelen erg belangrijk. Wie kent de afleveringen op TV van de "Smaakpolitie" niet?
Een proces dat inhoudt dat besmetting tot een minimum wordt gereduceerd, belangrijk voor zowel de klant als RKDVC.
Het bestuur
Waar staat HACCP voor? Het staat voor de Engelse omschrijving Hazard Analysis and Critical Control Points, hetgeen in het Nederlands als "Gevarenanalyse en kritische controlepunten" vertaald kan worden. Dit is binnen het proces van verbruik van levensmiddelen erg belangrijk. Wie kent de afleveringen op TV van de "Smaakpolitie" niet?
Een proces dat inhoudt dat besmetting tot een minimum wordt gereduceerd, belangrijk voor zowel de klant als RKDVC.
Het bestuur
RKDVC 2 - De Valk 2 op 2 mei ingelast
29 april 2013
Deze wedstrijd heeft als inzet de deelname aan de nacompetitie.
Meer >
We zullen doorgaan!
28 april 2013
De afgelopen weken hebben we al diverse malen kampioenen mogen huldigen. Er lijkt echter maar geen einde te komen aan deze…
Meer >