Nieuwsarchief

Filter overzicht
Hadden we al een hele serie kampioenen, maar toch ontbrak er nog één. Onze B5 is afgelopen dinsdag officieel kampioen geworden. Eigenlijk was het al eerder een feit, omdat de directe concurrent had verloren en onze B5 niet meer in te halen was, maar officieel ben je het na de laatste wedstrijd. Die wedstrijd werd afgelopen dinsdag gespeeld op het veld van Sarto. En hoe!

Voordat iedereen de koffie op had, was het eerste doelpunt al gescoord en in de loop van de eerste helft liep de B5 uit naar een 0 - 5 voorsprong. De toeschouwers die weer en wind trotseerden verheugden zich al op de tweede helft en dubbele cijfers, want dat zat er wel in.
Door een fantasie opstelling in de tweede helft werd er echter door onze B5 niet meer gescoord. De scheidsrechter maakte er een extra lange tweede helft van waarin Sarto wel 2 keer scoorde. Eindstand 2 - 5.
Onder de toeschouwers waren ook de vader en de broer van de helaas overleden Koen Post, maar postuum was dit kampioenschap alsmede de foto en de uitgereikte medailles een mooi eerbetoon aan hem, door een team dat zich dapper door een moeilijke periode heeft heengeslagen.

PROFICIAT spelers en trainer Ad van Delft (die zeker ook een dik compliment verdient)!

Afscheid Toos

29 mei 2013
Aan het eind van het seizoen zal Toos Melis de werkzaamheden, die zij vele jaren als kantinemedewerkster plichtsgetrouw voor RKDVC… Meer >

Aan het eind van dit seizoen is Martien Elshout 40 jaar jeugdleider. Om dit heuglijke feit te vieren bieden we Martien een wedstrijd… Meer >