Nieuwsarchief

Filter overzicht

RKDVC 2 naar de finale van nacompetitie

02 juni 2013
In de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse reserve moest RKDVC 2 zich ontdoen van Beek Vooruit 2. In de eerste wedstrijd, uit in Prinsenbeek was RKDVC de overwinnaar met de kleinst mogelijke cijfers. Dus RKDVC wist zich gewaarschuwde ploeg. Daar kwam bij dat de spelers vervroegd terug moesten komen van het weekeinde uit met de selectie. De supporters vreesde dan ook voor een goede afloop. Maar niets zou minder waar blijken. Over de gehele wedstrijd was RKDVC de veel betere ploeg. Het gevolg was dat RKDVC voor rust het duel op slot had kunnen gooien. Maar van de vele mogelijkheden werd er slechts één benut. Na rust kwamen de Drunenaren al snel op 2-0. Even leken de bezoekers nog terug te komen. Maar het offensiefje leverde niet meer dan een treffer op. Hierna liep RKDVC uit naar duidelijke 5-1 overwinning. Door deze winst zal RKDVC 2 de finale van de nacompetitie spelen. De tegenstander is het sterke Bredase Baronie 2. De finale zal a.s. zondag, 9 juni worden gespeeld. Waar en hoe laat deze wedstrijd gespeeld zal worden zal een van de komende dagen bekend worden gemaakt. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op het veld van Terheijden en om 12:00 uur aanvangen.