Heracles

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
01-01-1970 01:00

Doelpuntenregen bij Heracles-RKC

Zaterdag speelde Heracles zijn 1e wedstrijd voor de competitie. De tegenstanders was RKC. Prima voetbalweer, twee fanatieke teams. Resultaat: een doelpuntenregen.

Onze scorende spits Simon moesten we helaas missen vanwege een blessure. Snel beter worden Simon, dan zien we je snel weer op het veld! Gelukkig konden we dit opvangen omdat Mohammed ook heel goed voorin kan spelen. Prima gedaan Mohammed!

Keeper Vic had in de eerste helft voldoende te doen en wist een paar knappe reddingen te maken. Op het moment dat er 3 helikopters laag overvlogen wist RKC echter de score te openen via een mooi schot van afstand.

Het spel golfde op en neer en Heracles wist uit te lopen naar een 4-1 voorsprong via enkele doelpunten van de snelle Ruben. De mee naar voor gelopen Mees maakte ook nog een mooi doelpunt. Maar ook RKC wist er voor rust nog 1 bij te prikken, waardoor de ruststand 4-2 was.

We wisten dat we nog hard moesten werken want RKC speelde goed over en had voldoende kansen om op goal te schieten. RKC wist steeds één doelpuntje dichter bij Heracles te komen, maar iedere keer wist Heracles ook weer een doelpuntje te maken. Gelukkig kon Heracles, onder leiding van kilometervreter Dean op het laatst de 6-5 voorsprong nog vasthouden.

Een mooie pot voetbal met twee enthousiaste teams en het publiek als winnaar.

Hard gewerkt en knap gedaan hoor! Bij de penalties wist Heracles er net 1 meer te maken, ook omdat Thijmen een paar goede reddingen verrichte.