Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
01-01-1970 01:00

AJAX GEEFT VISITE KAARTJE AF TEGEN HEERENVEEN 12-2

Ajax kreeg Heerenveen op bezoek en was van plan om goed voor de dag te komen . Een team bespreking voor de wedstrijd deed alle neuzen de goede kant op wijzen , Heerenveen is echter een gevaarlijke tegenstander voor Ajax zo is de af gelopen jaren gebleken . Ajax startte in de vertouwde opstelling Marvin in de goal met daarvoor Teun en Mikail, Tygo en Semm op het middenveld en voorin Egehan en Stijn , Ajax ging goed van start en binnen 2 minuten was het Egehan die de 1-0 binnenschoot er zouden er nog meer volgen Maar eerst kwam Heerenveen na een mooie aanval terug tot 1-1 .Ajax was gewaarschuwd en liep binnen 5 minuten uit tot 3-1 ,de ene aanval nog mooier dan de andere . Werd Heerenveen gevaarlijk dan stond daar een ijzersterke verdediging met de sterk keepende Marvin m Teun en Mikail maar ook het middenveld met Semm en Tygo streden voor iedere bal Dspitsen waren scherp het was Egehan de 4-1 binnenschoot even later was het Heerenveen dat terug kwam naar 4-2 . Stijn echter bracht binnen de kortste keren de stand weer terug tot 5-2 . Ajax vond elkaar steeds beter en ook de verdedigers blijken te kunnen scoren bij Ajax want Mikail scoot knap de 6-2 binnen , Ajax bleef goed spelen en liep uit tot 11-2 ,het slotwoord was aan Tygo die de 12-2 binnenschoot na weer een schitterende aanval ,klasse Ajax als we zo blijven spelen kunnen we de topper tegen Fortuna volgende week met vertrouwen tegemoet zien .(MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS TEUN KLEIJNEN DIE LIET ZIEN DAT HIJ IN KORTE TIJD IS UITGEGROEID TOT EEN STERKE VERDEDIGER ,KLASSE TEUN) Ajax mag trots zijn op zichzelf ,klasse Ajax .zo doorgaan . jullie trotse tevreden en optimische trainers en leiders , Mari,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 23-09-2017 00:00