Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
01-01-1970 01:00

HEERENVEEN KAN AJAX EEN HELFT BIJ HOUDEN 4-11 PEN 2-3

Ajax moest naar Elshout om daar Heerenveen te bestrijden , Heerenveen liet er geen misverstand over bestaan wat de plannen waren want binnen 2 minuten werd de Ajax achterhoede verrast na een mooie aanval 1-0 . Ajax met weer een uitstekende Marvin in de goal Tygo en Mikail vormde de verdediging op het middenveld was de hardwerkende Teun weer een rots in de branding en voorin moest het gevaar van Egehan en Stijn komen .( Ajax mistte Semm die hopelijk er volgende week tegen Fortuna weer bij is ) Ajax herpakte zich en het was Egehan die na een splijtende pass van Tygo de Heerenveen doelman het nakijken gaf 1-1 even later werd het 1-2 door Egehan na een mooi schot . Ajax leek los want ook Tygo die na een mooie solo de bal in de uiterste hoek schoot liet zijn vorm zien 1-3..Heerenveen gaf echter niet op en kwam knap terug tot 3-3 Na een peptalk in de rust en dat Ajax meer moest samen spelen volgde de ene na de andere mooie aanval het was dan ook Ajax dat liet zien dat het als het samenspeelt de kansen aan een rijgt Ajax kwam dan ook binnen 4 minuten na rust met 3-6 voor . Stijn soleerde langs de zijlijn zijn acties waren om te watertanden en zijn voorzetten ook want menig maal was de Heerenveen in verwarring en het was dan ook Egehan die uit een van deze voorzetten knap binnenschoot 3-7 ,Ajax had de smaak te pakken en het was Tygo die uit een onmogelijke hoek de 3-8 binnenschoot een wereldgoal de koek was nog niet op Teun maakte op het middenveld met Mikail alle aanvallen van Heerenveen onschadelijk , en mocht Heerenveen denken aan scoren dan was daar de haast on verslaanbare Marvin in de goal . Ook Mikail die al eerder bij een doelpunt was liet zien dat hij kan scoren want na goed doorgaan maakte hij de 3-9 . Heerenveen liet echter zien dat het niet op wilde geven en maakte op een fraaie wijze er 4-9 van . Ajax kreeg er geen genoeg van en het was Stijn die op een knappe manier de eindstand met 2 doelpunte op 4-11 bracht . Knap gedaan Ajax , Heerenveen verslaan in eigen huis is knap want het heeft een goed team en gaf knap tegenstand .volgende week wacht Fortuna waar we nog wat tegen recht hebben te zetten .Als Ajax zo samenspeelt als in de 2e helft kan er een mooi resultaat uit komen . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS STIJN BEEKMANS DIE VAN GEEN OPGEVEN WIST ,KLASSE STIJN ) jullie tevreden ,trotse en optimistische leid (ster) ers Marita ,Anton ,en Jan
Door: Jan van Hooft , 21-10-2017 00:00