Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
04-11-2017 09:30

AJAX KRIJGT TE WEINIG TEGEN FC TWENTE 2-3

Ajax moest naar Fc Twente de eerste wedstrijd in de vernieuwde A1 poule . Ajax trad de tukkers met vertouwen tegemoet , want het had een goede seizoenhelft afgesloten . Ajax startte met Marvin in de goal, Teun en Tygo in de verdediging ,Mikail en Semm op het middenveld , Stijn op de rechter vleugelen Egehan in de spits . Ajax begon veelbelovend want na een mooie pass van Stijn kon Egehan scoren 0-1.De Ajax supporters gingen er eens goed voor staan en zagen een ontketend Ajax . Ajax kreeg kans op kans Teun was dichtbij de 0-2 maar de bal werd door de sterke Twente keeper van zijn voet geplukt ook Egehan zag zijn schoten gekeerd worden of net naast gaan .Twente worstelde zich langzaam onder de Ajax druk uit en kwam na 7 miuten op 1-1 nadat een Ajaxied door de midden uitverdedigde en Marvin was kansloos 1-1 jongens dit kan gebeuren maar probeer de bal naar de zijlijn uit te verdedigen , Twente kwam een minuut later tegen de verhouding in op 2-1 maar daar maalde twente niet om .Ajax knokte voor wat het waard was en streed als een team hoort te doen .Ajax leek op gelijke hoogte tekomen maar Semm en Mikail zagen hun schoten worden geblokkeerd . In de rust werd er een stevige peptalk gehouden en de Ajaxieden bleven strijden voor de winst . Het zat Ajax niet mee want met nog 5 minuten te gaan was er een scrimmage voor de Ajax goal en hieruit kwam Twente op 3-1 .Als je dacht dat Ajax zich bij een nederlaag neer legde ,dan had je mis gedacht , Ajax richtte zich op en na een mooie solo van Egehan kwam Ajax op 2-3 met nog enkele minuten te gaan moest Twente alle zeilen bij zetten om de winst binnen te halen . Stijn gaf goed voor maar de bal was net iets te hard voor Tygo die mee naar voren was gegaan Aja x bleef knokken maar helaas duurde de wedstrijd iets tekort om er het op zijn minst verdiende gelijkspel uit te halen ,Ajax volgende week wacht Fortuna waar we zo spelend weleens tegen kunnen verassen . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS HEEL AJAX ,KLASSE JONGENS ) de spelers kregen na afloop een terecht applaus van de supporters en technische staf .jullie tevreden trotse en optimistische leiders (ster) Marita,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 04-11-2017 00:00