Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
25-11-2017 10:15

AJAX NEEMT REVANCHE OP FC TWENTE 3-1

Ajax kreeg FcTwente op bezoek en was vast besloten om revanche te nemen voor de eerder geleden nederlaag .De tukkers hebben echter ook een sterk team en kwamen naar Ajax om de punten mee naar huis te nemen .Ajax startte met Marvin in de goal ,Teun en Tygo in de verdediging , Mikail op het middenveld en Egehan en Stijn in de aanval . De licht gebleseerde Semm werd als geheim wapen ingezet . Het beloofde een mooie wedstrijd te worden want beidde teams was er veel aan gelegen niet verder achterop te raken . Ajax koos vol de aanval maar de verdedediging van Twente stond als een huis . Na 8 minuten was het Stijn die na goed doorgaan de stand op 1-0 bracht . Twente was echter niet ongevaarlijk en Marvin deed zijn keeperswerk naar behoren .Teun liep acherin de gaten knap dicht en gaf knap aanwijzingen aan zijn teamgenoten . Tygo ging mee naar voren en was enkele keren dichtbij de 2-0 , maar Twente hield stand . De rust brak aan met een 1-0 voorsprong voor Ajax . Ajax leek op 2-0 te komen door Egehan maar deze goal werd af gekeurd omdat de bal niet gerold had bij een uittrap. even later was het toch raak nadat een combinatie tussen Stijn ,Tygo en Egehan knap door Egehan werd afgerond. 2-0 Ajax leek op rozen te zitten , en werd gevaarlijker .Semm schoot net naast en een mooie pass van Mikail werd door Egehan net naast geschoten .Twente zette nog een keer aan en met een mooi schot werd Marvin verast 2-1 . Ajax dwong de twente naren verder terug en na een vlammend schot vanMikail werd het 3-1 . wat Twente ook probeerde Ajax liet zich de drie punten niet meer afsnoepen en nam ze in de tas mee de kleedkamer in ,klasse jongens (MAN VAN DE WEDSTRIJD IS MIKAIL AYDIN , DIE EEN BIJZONDER STERKE WEDSTRIJD SPEELDE ,KLAASE MIKAIL ) Volgende week is AJAX vrij 9 december wacht weer de topper tegen Fortuna, dus Ajax geniet van het vrije weekend en op naar de topper . jullie tevreden trotse en optimische leider(ster) Marita,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 25-11-2017 00:00