Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
21-04-2018 10:15 Ajax Fc DenBosch

AJAX WORDT OP TIJD WAKKER TEGEN FC DEN BOSCH 7-2 EN IS OP WEG NAAR DE DUBEL

Ajax kreeg vandaag Fc Den Bosch op bezoek en was vooraf gewaarschuwd want Den Bosch is een goed team dat het iedereen lastig kan maken. Ajax met Marvin in de goal en Teun en Mikail als de robuuste verdedigers en Tygo en Semm op het middenveld ,Stijn met Egehan in de spits positie was nog niet goed wakker .Fc Den Bosch was niet van plan om Ajax de overwinning te schenken en het speelde sterk .Ajax dat nog niet goed wakker leek kwam binnen 4 minuten op een 0-1 voorsprong na een mooie aanval . Nu moest Ajax toch wel wakker zijn maar helaas was dat niet het geval 2 minuten later was het zelfs 0-2 .Ajax schrok wakker en na een moeilijk begin begon Ajax te beseffen dat er wel gevoetbald moest worden het was Egehan die na een mooie pass van Stijn de 1-2 binnenschoot .Ajax leek los want evenlater was het Tygo die er na een mooie pass van Egehan een bal schitternd binnenschoot waar zelfs de FcDen Bosch supporters de handen voor op elkaar kregen 2-2.Ajax leek los want met mooie combinaties werd geprobeerd de Bossche verdediging stuk te spelen .Mikail kreeg de bal op het middenveld en schoot deze knap binnen 3-2 . Het Bossche verzet was nog niet gebroken ,FcDen Bosch bleef knokken voor een goed resultaat maar pal voor rust was daar dan de 4-2.Na de rust en een peptalk wist Ajax wat het te doen stond ,de Bosschenaren echter gaven niet op en Teun ,Semm en Marvin moesten achterin goed op blijven letten. Het was Stijn die na mooi aangeven van Egehan de 5-2 binnenschoot .Ajax was nu echt goed los want het speeld frank en vrij Mikail en Tygo wisselde op het middenveld van positie waar Fc Den Bosch moeite mee had Ajax kreeg meer ruimte en kon dan ook de 6-2 binnenschieten . De wedstrijd was nog niet ten einde want Ajax wilde meer het was dan ook Tygo die voor het slotakkoord zorgde en na een mooie solo on de allerlaatste minuut de 7-2 binnen schoot , klasse Ajax over twee wacht ons Roda jc . maar eerst gaanwe lekker genieten van de vakantie (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS TEUN KLEIJEN DIE ER WEER STOND ALS EEN ROTS IN DE BRANDING ,KLASSE TEUN ) jullie trotse tevreden en optimistische leiders Sters) Isa,Marita ,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 21-04-2018 00:00