Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
03-11-2018 10:15 AJAX FC Twente

AJAX SPEELT STERK TEGEN FC TWENTE EN WINT MET 5-3 PEN 4-4

Ajax moest tegen FcTwente wat een sterke tegenstander is al doet de standenlijst anders vermoeden , Ajax wilde laten zien dat het niet voor niets bij de top drie hoort en startte sterk met mooie combinaties werd Twente de eerste helft van het kastje naar de muur gestuurd en na 5 minuten was het Siem die na een splijtende pass van Cas de 1-0 binnenschoot maar ook Twente was gevaarlijk en Roel was goed wakker en stond weer zijn mannetje in de Ajax goal .Na 9 minuten kwam Ajax op 2-0 en dacht de overwinning binen te hebben .Twente dacht daar anders over en kwam voor rust knap terug tot 2-1 , Jesper en Finn leken geen kans meer weg te geven Tygo was dicht bij de 3-1 maar zag zijn schot gekeerd worden door de uitstekende Twente keeper Tim liet zien dat hij zich steeds beter thuis voelt op het middenveld en was een plaag voor de Twente aanvallers . Het was Cas die afgeslagen bal van de Twente verdediging snoeihard binnenschoot 3-1 .Rick ging steeds verder mee naar voren en toonde zijn vorm want ook hij was een ware plaag voor de tukkers ,toch kwam Twente op 3-2 na een onhoudbaar schot .Het werd nog even spannend ,maar Finn dacht er anders over en maakte een schitterende goal 4-2 .Cas leek aan alle onzekerheid een einde te maken en schoot met nog drie minuten op de klok de 5-2 binnen dat Twente pal voor tijd de 5-3 binnenschoot kon de pret niet drukken en Ajax kwam samen met Groningen op een gedeelde 2e plaats maar heeft de koppositie in de strijd om de penaltybokaal nog in handen .(MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS FINN MAES , KLASSE FINN) jullie trotse tevreden en optimische leider (ster) Isa,Anton ,Jan en supporters
Door: Jan van Hooft , 03-11-2018 00:00