Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
20-04-2019 09:30 FC Twente AJAX

AJAX VERSLAAT FC TWENTE IN SPORTIEVE WEDSTRIJD MET 8-2 EN VESTEVIGD KOPPOSITIE PENALTY BOKAAL

Ajax moest op deze mooie zaterdag naar Fc Twente ,Ajax miste Cas die op zakenreis was met zijn zaakwaarnemer, en Rick die op het laatst af moest melden vanwege hooikoorts. Ajax moest het dus doen met de overgebleven toppers. Roel was weer onze betrouwbare sluitpost , Tygo en Jesper moesten er voor zorgen dat er geen muisje meer door kon en vormde de verdediging .Tim was de aandrijvende kracht op het middenveld en Finn met Siem moesten zorgen voor het spitsen gevaar.Ajax kwam na 3 minuten op 0-1 nadat Siem op een prachtige wijze zijn solo knap afronde ,Ajax streed voor iedere bal en het was Tim die een minuut later zijn solo a la Neres knap binnenschoot 0-2. Ajax leek los maar ook Fc Twente kwam toch gevaarlijk dicht bij de Ajax goal Tygo en Jesper moesten alle zeilen bij zetten om een Twente goal te voorkomen . 4minuten later werd het 0-3 door weer een knappe goal van Tim die goed op dreef was. even later werd het toch 1-3 nadat de uitstekende verdediging knap uitgespeeld werd en Roel het nakijken had .Ajax wilde echter vol gaan voor de overwinning en net na rust was het Finn die de 1-4 binnenschoot.Twente gaf niet op en zou nog een keer de uitstekende Roel paseren 2-4. Ajax vondt het nu wel genoeg en de ene na de andere aanval was nog mooier dan de andere . Het wasTim die de motor was en met mooie passes strooide en zelf de 2-5 binnenschoot . Ajax vond elkaar knap al werd het team steeds vermoeiende want het had geen wissels meer . .Toch speelde Ajax Twente knap uit elkaar Finn ging iets meer naar achteren en Tim kwam vanuit het midden naar voren . waar Siem als een Huntelaar in het gaatje liep . en twee keer kon scoren na dat Tim liet zien wat samen spelen inhoudt en tot twee maal toe de bal pal voor de keeper aflegde en kon scoren 2-7 . In de slotminuut kwam Ajax ook nog op 2-8 . Ajax heeft de vorm te pakken en het beloofd dan ook een spannend slot te worden ,in de strijd om de penaltybokaal deed Ajax ook goede zaken,Ajax verdiend een groot compliment zoals het heeft gewerkt en mag trots zijn op de geleverde prestatie(MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS SIEM VAN WIJHE ,KLASSE SIEM ) jullie trotse tevreden en optimistische leider (ster)s Anton Isa,en Jan
Door: Jan van Hooft , 20-04-2019 00:00