MVV

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
02-02-2019 10:15 MVV Cambuur

Cambuur heeft maling aan regen en kou en knokt zich naar een punt tegen MVV.

Na weken wachten was het dan eindelijk zover, de heren van Cambuur hadden er zin in. En dat ze er zin in hadden was te merken, al na een seconde of 30 stond er een 1-0 voorsprong op het bord (doelpunt Quint). Daarna bleven de mannen geconcentreerd spelen en gingen we met een 2-0 voorsprong de rust in (wederom doelpunt Quint). Na de rust verslapte de concentratie, waardoor MVV binnen 10 minuten 4 goals scoorde. Hierna hield keeper Bas Cambuur met een paar knappe reddingen op de been. De laatste 5 minuten zetten ze er met z‘n allen nogmaals de schouders onder, en vocht Cambuur zich terug naar een verdiend punt: 4-4 (wederom 2x Quint).

In de penaltyserie hielden de mannen van Cambuur het hoofd koel, en wisten ze een 2-1 overwinning te boeken.

Al met al een leuke wedstrijd die gelijk opging en waarbij alle spelers aan de bal kwamen.
Door: Edwin van Mensvoort , 25-03-2019 00:00