FC Groningen

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
09-02-2019 10:15 FC Groningen AJAX

AJAX VERLIEST ONVERDIEND TEGEN FC GRONINGEN1-2 PEN 3-3

Ajax moest tegen FcGroningen en was erop gebrand om de punten te pakken ,helaas moest Jesper afmelden wegens ziekte hopelijk is hij er volgende week weer bij, beterschap Jesper.Ajax speelde de eerste helft tegen de wind in , maar maakte de Ajaxieden niets uit ,Ajax vocht als leeuwen de Groningers hadden hier veel moeite mee , Roel stond weer in de goal , Rick en Tim verdedigde sterk Tygo op het middenveld samen met Cas en Siem en Finn waren de spitsen waar het gevaar van moest komen. Groningen had de wind mee ,maar Ajax deed er een schepje bovenop ,de verdediging stond sterk ,Ajax had goed begrepen dat het de bal naar de dichts bijzijnde man moest spelen , en over de grond. Toch kwam Groningen op 1-0 na 13 minuten , maar wie dacht dat Ajax bij de pakken neer ging zitten kwam bedrogen uit, al was de ruststand 1-0 ,Ajax was niet van plan om de winst aan Groningen te laten . het was Cas die pal na rust de meer dan verdiende gelijkmaker binnen schoot.Ajax wilde meer, Groningen kwam bijna niet meer aan aanvallen toe en kwam het een keer door de Ajax verdediging dan was daar Roel . Ajax ging steeds verder naar voren maar schoten van Siem en Finn gingen net naast of werden gestopt door de sterke Groningen keeper , Het was Rick die een afstands schot bijna in de goal zag verdwijnen en ook een tweede poging ging net over . Ajax leek op weg naar de meer dan verdiende drie punten ,maar geheel tegen de verhouding in was het Groningen dat met nog een minuut op de klok de 2-1 binnenschoot , Ajax had meer verdiend,maar als het zo blijft spelen kan de eerst overwinning niet lang uitblijven een groot compliment voor alle Ajax spelers is dan ook op zijn plaats .klasse Ajax. (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS RICK VAN MOOK ,KLASSE RICK) jullie trotse tevreden en optimistische leiders (ster) Isa,Anton en jan
Door: Jan van Hooft , 09-02-2019 00:00