Cambuur

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
09-02-2019 10:15 Cambuur Roda JC

Cambuur gaat strijdend ten onder: 2-11

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nummer 2 van de vorige competitiehelft op het programma. Waar Cambuur vorige keer met strijd nog 3 punten mee naar Drunen kon nemen, was de tegenstander deze keer toch echt een maatje te groot voor het nieuwe ensemble van Cambuur. Onze nieuwe aanwinst Quinten Kuijs ging voorop in de strijd, maar door de harde wind waaiden er voor rust zomaar 7 doelpunten in, ruststand 0-7. Na rust leek de wind wel meegedraaid, want al snel stond het 0-9. Julian probeerde zijn directe tegenstander nog met een denkbeeldig schietgebaar te intimideren en dat leek waarempel te werken. Roda leek de kluts kwijt en na goed doorzetten van Jelte wist Cambuur letterlijk meter voor meter dichterbij het vijandelijke doel te komen. Wie anders dan goaltjesdief en topscorer Quint wist af te ronden met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Cambuur leek ontketend en maakte vrij snel daarna de 2e treffer. Op aangeven van nieuwkomer Quinten werd het doelpunt gemaakt door Jelte en/of Julian, beiden gunden elkaar het succes en zeiden dat de ander gescoord had. 9-2 met nog 5 minuten te gaan, zou het dan toch? Helaas was daarna de pijp leeg en wist Roda nog uit te lopen naar 11-2. Ondanks de vele tegendoelpunten gaf Cambuur niet op. Complimenten!
Door: Edwin van Mensvoort , 25-03-2019 00:00