Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
23-03-2019 10:15 AJAX FC Twente

AJAX KLIMPT OP NAAR DERDE PLAATS NA WINST OP fC TWENTE 7-1 PEN EN VERSTEVIGD KOPPOSITIE IN PENALTYBOKAAL

Ajax kreeg fc Twente op bezoek , en was vast besloten om er een mooie wedstrijd van te maken ,Ajax startte sterk maar ook de Twentenaren waren gekomen om de punten mee naar huis tenemen .Ajax viel aan maar de tukkers verdededigde sterk en streden voor iedere bal met knap verdedigen hield het goed stand , Twente kwam na 10 minuten zelfs op een 0-1 voorsprong en leek deze vast te houden tot de rust .Ajax dacht daar anders over en het was Tim die met nog 4 minuten te gaan de verdiende gelijkmaker binnenschoot ,Ajax was nog niet klaar want twee minuten later was het Finn die voor rust nog de 2-1 binnenschoot.Na een peptalk in de rust ging Ajax vol goede moed verder .alhoewel Roel enkele knappe reddingen moest verrichten in de goal , Tygo en Tim verdedigde sterk het middenveld met Jesper, Rick en Cas knapte veel werk op.Siem en de steeds beter wordende Finn waren een ware plaag voor Twente. Het was dan ook Siem die in de 28 minuut de stand naar 3-1 schoot na dat Cas een mooie voorzet had gegeven.. Ajax leek los want het kwam na een snoeihard schot vam Finn op 4-1 .Twente wilde zich niet gewonnen geven maar Ajax was los en liep uit naar 7-1 de mooie aanval nog mooier dan de andere , Ajax leverde een knappe prestatie en liet zien echt als team te kunnen voetballen ,dit was een mooie teamprestatie Ajax een complimentvoor heel Ajax (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS FINN MAES , KLASSE FINN ) jullie trotse tevreden en optimistische leider (ster)s Isa,Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 23-03-2019 00:00