Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
30-03-2019 10:15 AJAX FC Groningen

AJAX LEVERT KNAPPE PRESTATIE EN VERSLAAT FC GRONINGEN 5-4 PEN 3-2

Ajax moest op deze mooie zaterdag tegen Fc Groningen , Ajax was verteld dat er wel degelijk iets boven Groningen gaat .Ajax besefte dat het voor niemand onder hoeft te doen en dat het wel degelijk kan voetballen als het maar goed samen speelt want daar begint het mee ,samenspelen en samen werken ,dat was niet aan dovemans oren gezegd want dat deed Ajax. Ajax met weer een uitstekende Roel in de goal , Tim een in vorm stekende Tygo en Jesper streden voor iedere bal, Finn en Siem in de spits en een hardwerkend middenveld met Cas en Rick lieten zien dat het veel kan. Het was Siem die na 3 minuten de stand op 0-1 bracht na een mooie bal van Tygo die goed was door gegaan . Fc Groningen stond perplex helemaal toen Cas enkele minuten later de stand op 0-2 bracht,Groningen wilde wel en werkte hard maar was daar een Groninger speler doorheen dan stonden er twee Ajaxieden klaar om hem de bal te ontfutselen , Ajax kwam met nog twee minuten op de klok nog op 0-3 na een indrukwekkende solo van Tim .De dik verdiende rust kwam eraan en na een peptalk was Ajax vast besloten om de wedstrijd tot een goed einde te brengen .Groningen gaf echter niet op en drie minuten na de rust was het dan ook 1-3 na een mooie aanval waar Roel kansloos gelaten werd .Groningen rook zijn kans maar vijf minuten later was het 1-4 nadat Siem een bal knap kreeg aangespeeld van Jesper.Groningen vocht echter knap terug en kwam terug tot 2-4 .zou het er toch nog om gaan spannen ? het leek er wel op want Groningen kwam terug tot 3-4 ,de supporters gingen er eens goed voor staan de spanning was om te snijden ,wat een wedstrijd wat een spanning, het was Finn die een voorzet van Cas tot doelpunt kroonde 3-5 . Groningen gaf niet op ,de moe gestreden Ajaxieden moesten nog een keer toestaan dat Groningen scoorde 4-5 ,Ajax echter stond niet toe dat Groningen nog een keer zou scoren en bleef fier overeind , Ajax behaalde een zwaar bevochten maar dik verdiende overwinning en wie weet wat er nog voor verassingen in het Ajax vat zit . Ajax verdiend een groot compliment en heeft laten zien dat het tot heel wat in staat is ,klasse Ajax (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS TYGO KLUIJTMANS , KLASSE Tygo) jullie trotse,tevreden en optimistische leider(ster)s Isa,Anton en jan
Door: Jan van Hooft , 30-03-2019 00:00