FC Groningen

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
11-05-2019 10:15 FC Groningen AJAX

Fc Groningen krijgt niets cadeau van Ajax2-1 pen 2-4

Ajax moest naar koploper Fc Groningen en was vast besloten om het de Groningers zo moeilijk mogelijk te maken .Ajax met de vertouwde opstelling Roel in de goal. Jesper , en Rick met Tygo in de verdediging , Tim en Cas op het middenveld en Siem en Finn in de spits was er klaar voor.De wedstrijd golfde op en neer de teams gaven elkaar niet veel toe.Het was de Groninger keeper die een hard schot van Finn knap uit zijn goal ranselde . Ajax rook dat er een goed resultaat in zat verdedigend deed Ajax knap werk en ook Roel liet zien dat hij zijn mannetje staat in de goal. De rust stand was dan ook 0-0 .Na derust een zelfde spelbeeld beidde teams knokt voor wat ze waard waren en streden voor iedere bal 10 minuten kwam Groningen op 1-0 na een mooie aanval ,maarde Ajaxieden gaven zich niet gewonnen en 4 minuten later was de stand gelijk door een mooie solo van Tim die knap de 1-1 binnenschoot. Ajax wilde meer met nog 5 minuten tegaan en gooide alles op de aanval .hier maakte Groningen knap gebruik van en zij vonden het gaatje in de verdediging waar de goed keepende Roel het antwoordt schuldig op moest blijven 2-1 .Ajax deed er van alles aan maar kwam helaas niet meer tot scoren . Een gelijkspel hadden de Ajaxieden wel verdiend , maar helaas krijg je niet altijd wat je verdiend. een groot compliment verdiend Ajax wel met de penalty reeks gaat het goed want deze werd 2-4 voor Ajax ,.(MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS JESPER SCHOENMAKERS DIE WEER OUDERWETS STERK VERDEDIGDE ,KLASSE JESPER) jullie trotse tevreden en optimistische leider (ster) s Isa Anton en Jan
Door: Jan van Hooft , 11-05-2019 00:00