Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
31-08-2019 10:15 AJAX Almere City

AJAX KNOKT ZICH TERUG NA 0-3 ACHTERSTAND TEGEN ALMERE EN WINT MET 7-5

Ajax moest tegen het debuterende Almere City maar uit niets bleek dat Almere een nieuwkomers is . Echter ook het meerendeel van de Ajaxieden debuteerde in de A poule. Bas ,Mathijs ,Ridwan ,Milan , Sam en Jad waren de nieuwe aankopen ,Ajax heeft gelukkig Cas zijn contract kunnen verlengen .dat Ajax nog niet aan elkaar gewend is bleek al gauw want Almere leek er met de winst vandoor te gaan het stonna 10 minuten dan ook niet onverdiend met 0-3 voor , maar langzaam begon Ajax het spel naar zich toe te trekken het dappere Almere bood echter vveel tegenstand .het kon toc niet voorkomen dat Cas de achterstand verkleinde naar 1-3 voor de rust . Toch kwam Almere nog voor rust op 1-4 ,na een peptalk in de rust verkleinde Ajax de achtestand door Cas en Mathijs tot 3-4 Ajax kreeg weer hoop Milan sleurde en werkte waar hij kon en verdedigde dat het een lust was ook Ridwan begon steeds beter te draaien Jad en Sam vonden elkaar steeds beter op het middenveld , Bas liet zien dat hij echt wel kan keepen als hij bij de les blijft het was Mathijs die op een knappe manier de gelijkmaker binnen schoot 4-4 . met nog 5 minuten op de klok leek het op een gelijkspel uit te draaien .maar de moe gestreden Almere city spelers moesten toezien hoe de Ajaxieden alsnog met 7-5 de overwinning binnen sleepte .Ajax behaalde een zwaar bevochten overwinning op een strijdend Almere City dat grootte complimenten verdiend voor de strijdlust en tegenstand die het aan Ajax bood . Ajax heeft de 2e helft laten zien dat het wel degelijk kan voetballen maar het heeft nog wel veel te leren wat geen schande is .wat we niet moeten vergeten is dat overspelen ook heel belangrijk is ,als we de 1e helft vergeten en we kijken naar de 2e helft komt het met Ajax wel goed (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS MILAN HAIBA , DIE LIET DAT HIJ EEN GOEDE VERDEDIGER KAN WORDEN ,KLASSE MILAN ) jullie trotse tevreden ,en optimistische leiders Harry en Jan
Door: Jan van Hooft , 31-08-2019 00:00