Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
14-09-2019 10:15 AJAX RKC

HARD WERKEND AJAX VERLIEST GEFLATTEERD VAN RKC 3-10

Ajax kreeg Rkc op bezoek en wilde zich zomaar niet gewonnen geven , Ajax met Bas in de goal ,Sam en Milan in de verdediging Ridwan en Jad op het middenveld en Mathijs en Cas in de spits waren vast besloten om een goede uitslag neer te zetten ,Echter na 2 minuten was het al 0-1 voor Rkc nadat een bal hoog werd ingeschoten even later werd het 0-2 ,maar Ajax gaf zich niet gewonnen en werkte hard ,toch liep Rkc voor rust nog uit tot 0-7 , voor dat Cas knap scoorde uit een knap genomen corner van Mathijs was het Cas die de bal keihard binnen schoot 1-7 na de rust en een peptalk raapte Ajax alle moed bij elkaar n was dichtbij de 2e treffer maar goed keeperswerk voorkwam dat , Sam was in de goal gekomen voor Bas en ook dit viel goed uit Bas lijkt een geboren verdediger en gaf het goede voorbeeld maar ook Sam liet zien dat hij een goede keeper kan worden . ,Rkc kwam nog wel enkele keren knap voor de Ajax goal maar Sam en Ridwan verdedigde knap .het was Ajax dat door Jad die na een mooie solo de 2-7 maakte .Toch kwam Rkc op 2-10 maar het laatste woord was voor Mathijs die een bal snoeihard in de kruising schoot 3-10 . Ajax heeft gedaan wat het kon maar Rkc leek iets meer op elkaar ingespeeld iets waar Ajax nog wat aan moet werken , maar zo spelend gaat Ajax nog wel punten pakken . (AJAX HEEFT NU GEEN MAN VAN DE WEDSTRIJD MAAR TEAM VAN DE WEEK , WANT AJAX HEEFT GESTREDEN VOOR WAT HET WAARD WAS EN DAT IS HEEL VEEL , AJAX DE TECHNISCHE STAF EN JULLIE SUPPORTERS ZIJN TROTS OP JULLIE ,KLASSE GESPEELD EN GEWERKT) jullie trotse tevreden en optimistische leiders Harry en jan
Door: Jan van Hooft , 14-09-2019 00:00