FC Den Bosch

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
21-09-2019 10:15 FC Den Bosch AJAX

AJAX BEHAALT KNAPPE OVERWINNING OP FC DEN BOSCH 8-5 PEN 4-4

Ajax moest tegen Fc Den Bosch het moest het doen zonder Bas die met zijn zaakwaarnemers een weekend weg was . Maar Ajax was actief geweest op de transfermarkt en had Emre Ozbay aangetrokken ,welkom Emre bij Ajax .Ajax dat een goede warming up had gehad en een teambespreking startte sterk en het was Mathijs die binnen 2 minuten de 1-0 binnenschoot,Fc Den Bosch echter gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam binnen 5 minuten. op 1-1,maar Ajax was niet van plan om zich zomaar gwonnen te geven en na een mooie pass van Ridwan op Mathijs werd het 2-1voor AJax Milan en Emre bleven sterk vededigen Jad was overal te vinden en was er als de kippen bij om een losgelaten bal van de Bossche keepster die overigens goed keepte de3-1 binnen te schieten.Maar ook de Ajax keeper Sam liet zien dat hij zijn mannetje staat en met katachtige reddigen voorkwam hij enkele doelpunten toch kwam Den Bosch op 2-3 na een mooi op gezette aanval Ajax ging nog feller spelen en kwam op 4-2,het was een wedstijd die alle kanten op kon .Milan gaf een diepte pass op Cas en deze schoot knap binnen 4-2 .Den Bosch deed er alles aan om de stand een ander aanzien te geven ,Maar weder om nam Ajax verder afstand door Cas 5-2 . Ajax knokte voor iedere bal maar ook Den Bosch gaf zich niet gewonnen en kwam dichterbij tot 4-3 .Emre speelde alof hij nooit anders gedaan heeft en ook Milan verdedigde sterk . Jad en Mathijs werkte dat het een lust voor het oog was en na een mooie bal van Mathijs op Jad werd het 5-3 . Sam werd nog een keer gepasseerd na een hard schot 5-4 maar verder liet de Ajax keeper het niet komen.Cas die zijn vedediging knap steunde haald vernietgend uit en de 6-4 was daar. Ajax gaf niet veel meer weg en liep uit naar 8-5 . Een knappe overwinning op een goede tegenstander Ajax jullie hebben deze overwinning meer dan verdiend , dit hebben we samen gedaan klasse gespeeld (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS JAD ABDO ,KLASSE JAD ) julli trotse tevreden en optimische leiders Harry en Jan
Door: Jan van Hooft , 21-09-2019 00:00