Ajax

Datum Tijd Thuis Uit Einduitslag
12-10-2019 10:15 AJAX Heracles

AJAX KNOKT ZICH TERUG TEGEN HERACLES NA 2-5 ACHTERSTAND EN TOONT KARAKTER

Ajax moest tegen Heracles dat onderbezet , Ajax dat zonder Mathijs moest aantreden was bereidt om voor een niet onaanzienlijk bedrag Embre te verhuren . zodat beidde teams een gelijk aantal hadden .klasse Embre. Ajax startte sterk en na 2 minuten was het Cas die de 1-0 binnenschoot . Maar Heracles kwam sterk terug en liet zien dat het wel een goed team is 5 minuten later werd het 1-1 nadat de uitstekend keepende Sam gepasseerd werd Ajax met Milan en Bas in de verdediging en Ridwan en Cas met Jad werkte hard toch liep Heracles uit tot 1-3 ,Ajax werd terug gedrongen maar Bas en Milan verdedigde knap het was pal voor rust dat Ajax terug kwam tot 2-3 wat de hoop weer terug bracht bij de Ajax supporters .Heracles kwam echter op 2-4 . Maar Ajax gaf niet op Milan was dichtbij de 3-4 maar zijn schot trof net geen doel . Heracles kwam op 2-5 . .Ajax kwam door Cas op 3-5 en even later was het Jad die de 4-5 binnenschoot . Ajax met Cas en Jad als voorbeeld kwam steeds dichter bij Het Heracles doel en met nog 5 minuten te gaan was het Jad die de gelijkmaker binnenschoot 5-5 . Heracles Echter nam hier geen genoegen mee en het was de nota bene van Ajax gehuurde speler Embre die de overwinning voor Heracles binnen leek te schieten 5-6 het werd zelfs nog 5-7 nadat Ajax massaal naar voren trok .Met nog drie minuten op de klok leek de tijd te kort voor Ajax om er nog een punt uit te halen maar het was Ajax dat het verdiende punt binnenhaalde nadat Milan een uitstekende bal op Jad speelde die de 6-7 binnen tikte Ajax had haast en na een mooie aanval was het Ajax dat 7-7 kwam .Ajax en Heracles konden hier allebei tevreden mee zijn . Na een mooie en schitterende wedstrijd. klasse Ajax top gevoetbald. ( MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS MILAN HAIBA DIE KNAP VERDEDIGDE ,KLASSE MILAN) maar heel Ajax verdiend een groot compliment . klasse Ajax. jullie trotse tevreden en optimistische leiders Harry en Jan
Door: Jan van Hooft , 12-10-2019 00:00