RKDVC maatje te groot voor RWB

RWB JO13-4
RKDVC JO13-4
09-09-2017
1 - 7

Zaterdagochtend in waalwijk staat de derby voor de beker op het programma de aftrap tussen RWB en RKDVC is om 09:30 in Waalwijk.

Terwijl de wolken wegtrekken zijn de spelers aan het warm lopen, na het goede en mooie spel van vorige week verwachten de supporters vandaag veel van de jongens.
Gewonnen moet er worden dat is de boodschap om kans te blijven maken op de felbegeerde beker.
Hans en Hans hebben een indeling gemaakt en de mannen staan op het veld, we spelen met 2 wissels dus voldoende gelegenheid voor de coaches om in te grijpen indien nodig.

Dan de wedstrijd;

Magloire valt aan over links en meteen is daar de 1e kans maar helaas geen goal maar de toon is gezet. Dan is er een volgende aanval die wordt ingeleid door luuk met een strakke voorzet maar helaas de keeper red. Magloire is dan gelukkig allert bij de uittrap en pikt de bal op om vervolgens fraai te scoren 0-1! na 12 minuten is het weer Magloire die een mooie actie heeft en een kans creeert met een goede pass/voorzet op sven die scoort de 0-2! Mohammed is niet veel later met een voorzet dichtbij de 0-3 maar de keeper is allert. Hans en Hans coachen vollop terwijl Roy druk is met vlaggen en Paul zoekt sponsors langs de lijn. Sven probeert het nu van ver ineens maar zijn schot wordt naast getikt dus volgt er een corner van luuk zonder verder resultaat. Dan na 25 minuten is er de 1e tegenstoot van RWB maar ruben is allert en verdedigd sterk en speelt handig naar Kasper die vervolgens verder opbouwt met een lange bal door het midden. De buitenspel val maakt het lastig voor vinny die net te scherp staat op veel momenten (daar moet op geoefend worden) Vinny valt aan maar de keeper redt bijna magloire met zijn tweede goal door een voorzet van ralph(c) maar ook deze is net te scherp dus de verdediging pikt makkelijk op. Door een snelle omschakeling volgt er een grote kans voor RWB uit een corner maar lars (K) red knap! Dan de tegenstoot via khalid met een hard schot van vinny hoog onderkant lat 0-3 ! Dan ineens uit het niets op slag van rust een mooie aanval die begint bij ralph via mohammed waarna vinny mag schieten maar helaas de keeper red.

2e helft

Luuk dringt RWB gelijk weer terug tot de goal maar er volgt geen kans uit helaas khalid probeert net iets teveel. Vervolgens is het ralph die aanvalt na een korte corner maar schiet naast in de korte hoek. Verre trap van RWB is de nieuwe tactiek maar de keeper (lars) pakt eenvoudig de bal op. Luuk moet ingrijpen als RWB doorloopt erg nuttig en frommelt de kans tot een corner maar die is niet veel later weer voor de keeper. Vinny is ondertussen al weer weg met de bal en bewaard het overzicht en speelt keurig af op niek kamps 0-4!
RWB is simpelweg niet opgewassen tegen RKDVC de gehele verdediging staat als een huis. Dan is het weer magloire die met een lange rush zijn aanval bekroond met een goal 0-5! Dan is er een lange corner die beland bij de 2e paal , ralph pikt op en legt terug op niek otten 0-6! En weer ralph met een voorzet nu op sven die de hoek voor het uitzoeken heeft 0-7 het gaat nu wel heel hard ineens. Als RKDVC dan in slaap sukkelt is er een tegenstoot met een lange bal en lob worden de verdedigers en keeper even wakker geschut maar de tegengoal 1-7 staat dan al op het scorebord.
Ralph geeft een voorzet van links op sven die vrij staat voor de goal en de 0-7 binnenschiet

Dan een regenstoot van rwb als iedereen slaapt valt de 1-7 uit het niets Rwb weer een kans maar de keeper duikt goed
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven