RKDVC JO11-3
Zwaluw VFC JO11-4
16-09-2017
2 - 4

zaterdag 16 september 2017 september stond een bekerwedstrijd op het programma. We begonnen met een bespreking in de kleedkamer. Na de bespreking gingen we naar buiten en begonnen met de warming-up daarna gingen we nog een pass-oefening doen na de oefeningen bespraken we de opstelling toen begon de wedstrijd waar beide teams aan de bal kwamen we stonden goed te voetballen toen na zo’n 15 min scoorde Yoran 1-0 voor DVC. We gingen we goed verder, er werd goed aangemoedigd langs de zijlijn dat gaf ons veel zelfvertrouwen toen na nog een paar kansen werd er nog een gescoord 2-0 en toen werd het rust we kregen nog wat tips en tops van Bram. Toen begon de 2e helft we begonnen sterk met nog paar kansen, uiteindelijk begon het zelfvertrouwen af te zakken de tegen standers begonnen gevaarlijke kansen te creëren ze kwamen zelfs tot een 2-1 we bleven wat slap spelen de tegenstanders kwamen na een tijdje zelfs tot een 2-2 we gingen geen 100% maar juist zo’n 70%. Er werd een paar keer gewisseld daarna kwam er nog een goal voor de tegenstanders 2-3 toen gaven we in de laatste minuten de wedstrijd echt uit handen 2-4 achter toen werd er af gefloten jammer van de wedstrijd. Toen gingen we de penalty’s nemen dat leek ook nergens op die ook met 2-8 verloren ook jammer van de penalty’s. volgende keer beter. Daarna gingen we naar de kleedkamer een maakten we een paar grappen.

Aankomende maandag moeten we weer thuis voetballen tegen ZIGO daar gaan we hoe dan ook winnen.