RKDVC 8
HHC'09 4
17-09-2017
5 - 2

Om de volgende ronde van de beker te halen was elk resultaat behalve verliezen voldoende. In de eerste fase van de wedstrijd waren zij de ploeg met het beste spel en de beste kansen. Pas na een minuutje of 20 - 25 wisten we het tij te keren en de overhand te nemen. Zo had Niek een goede achte, legt de bal breed op Blok maar hij schoot naast. Volgens Marc klinkt de bal wel erg licht. Ondertussen bewijst Geurds zijn meerwaarde en stuurt de verdedigers een voor een de Drunense Duinen in. Met deze Maradona-achtige solo brengt hij ons op voorsprong, Enkele minuten later verdubbelde Michael de score door de bal na een goede aanname, rustig in de touwen schoot. 2-0 na een halfuur spelen. Weer 10 minuten daarna werd een lage corner binnen getikt door Blok nadat de bal werd verlengt door Michael. We kwamen de kleedkamer niet goed uit want na 5 minuten was er een penalty voor de tegenstander. Patrick ging naar de verkeerde hoek en het stond 3-1. Nog geen minuut later stond het alweer 4-1 nadat Blok ook een penalty verzilverde. Het voetbalspel zakte weer naar het niveau van de eerste 20 minuten. Zij namen weer de overhand in deze wedstrijd. Toch wisten wij te scoren. Marc had een mooie voorzet in huis en Niek had een hele mooie volley in huis. Via de onderkant van de lat ging de bal erin. 5-1. Patrick maakte eerst nog een redding op een poging van dichtbij van hun maar enkele minuten later, inmiddels in blessuretijd, kon hij geen redding brengen en zo werd de eindstand 5-2 en is de volgende ronde van de beker bereikt. Volgende week begint de competitie. Om 10 uur spelen we dan bij SCI In Sint-Michielsgestel.

Patrick vannacht de rookmelder liet vallen?
Kevin vanavond optreed in Sint Oedenrode?