Nieuwkuijk maatje te groot voor DVC

RKDVC JO11-3
Nieuwkuijk JO11-1
14-10-2017
0 - 16

Nieuwkuijk maatje te groot voor DVC

Vorige week werd de stijgende lijn ingezet. Het eerste punt werd behaald en ook de door de week gespeelde oefenwedstrijd werd met winst afgesloten. DVC was klaar voor de confrontatie met de E1 uit Kwastenlaand.
Op deze prachtige dag kwam de zon al door en de ochtenddauw zorgde voor een heerlijk bespeelbaar veld. Bram en Luuk hadden het strijdplan bedacht en stuurde de mannen gemotiveerd het veld in.
Al snel bleek dat Nieuwkuijk, dat tot vandaag nog geen competitiewedstrijd had gespeeld, de tijd goed had besteed om wat langer op trainingskamp te gaan. Voetballend bleek Nieuwkuijk een maatje te groot. Ook letterlijk, gezien er spelers bij liepen die thuis vast hun bordje elke dag goed opeten. Het werd éénrichtingsverkeer en Sander en Rhivano deden dan ook hun uiterste best om de spitsen van Kuijk van het scoren af te houden. Het extra slot op de deur met de naam Tobias werd gemist. De jarige Kyano kon met een aantal prachtige reddingen een doelpunt voorkomen. Op het middenveld probeerden Wessel, Yoran en Noël de aanvoer naar het Drunense doel te verstoren. Dominique, Cas en Fabian waren er als de kippen bij, op de momenten dat we richting de Kuijkse goal konden gaan. Echter kon niet voorkomen worden dat Nieuwkuijk met 0-16 (de doelpunten gelijk verdeeld over de twee helften) duidelijk aan het langste eind trok en de punten mee naar het oosten nam.
Jammer jongens. Volgende week zijn we vrij dus we kunnen over 14 dagen goed uitgerust naar DSC uit Kerkdriel. Zeker weten dat wij dan aan de goede kant van het scorebord zitten.

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven