RKDVC 2
29-10-2017
3 - 4

Scheidsrechter:   A.M.J. Morelis

Vandaag stond er in Tilburg de wedstrijd tegen ‘t Zand 2 op het programma. We speelden deze wedstrijd vandaag niet op zand maar op rubber, was dit om ons zand in de ogen te strooien?

Dit lukte aardig want er zat aardig wat zand in de Drunense motor in het eerste kwartier. De stand was dan ook al 2-0 en daar kwam DVC aardig mee weg. Vanaf de 30e minuut leek ‘ t Twidde de wintertijd wat beter te hebben verwerkt en ging prompt meedoen in deze wedstrijd. Uit een strakke corner van JF was het StC die fraai achter/tussen/onder het standbeeld binnentikte. 2-1. Nog voor rust kreeg StC DE kans op een 2-2 theedrinkstand maar helaas knikte hij naast, later zou hij het ruimschoots goed maken. Eigenlijk kwam ‘t Twidde na rust aardig uit de kleedkamer, jammer dat dan wel binnen 10 minuten de 3-1 achter JL lag. Dit bleek voor meestertacticus EvW het teken om het een en ander te wijzigingen in de Drunense formatie. Dit bleek een gouden zet want in minuut 70 viel de 3-2 door LK. Hierna regende het kansen voor RKDVC 2. Uiteindelijk viel in de slotfase genoeg te genieten voor de neutrale en Drunense supporters. In de 82e minuut maakte StC met een schitterende indraaiende vrije trap de 3-3. Toch nog een punt of toch nog meer? Nog meer!!! Schreeuwden de massaal opgekomen toeschouwers. En ze kregen waar voor hun geld, Australian Kid StC nam na een afgeslagen voorzet de bal voortreffelijk op de linker wonderslof 3-4!!!! Schitterend! En RvW vertelde nog lang en gelukkig veel moppen. Maar goed...zand erover