05-11-2017
5 - 2

Scheidsrechter:   R.J.M. Peters
‘T Twidde staat Twidde

Op een druilerige herfstochtend begon ‘t Twidde een minuut of 10 te laat aan de pot tegen madese boys. Madese boys komt uit Made, wat t weer ingewikkeld maakt voor de kledingindustrie...want made in Made bekt niet lekker. Maar goed DVC-Madese boys kabbelde de eerste 20 minuten lekker voort. Optisch was ‘t Twidde wat beter, zonder echte kansen te creëeren. Na pak en beet 24 minuten sloeg er een corner van de ovenhandschoenen van de Madese keeper en op aangeven van KDV9 legde LK de bal keurig in het net. 1-0. Ik hoor u denken KDV9, die naam heb ik nog niet voorbij zien komen? KDV9 is de grootste supporter van onze aanvoerder LK, andersom overigens ook. Voor rust gebeurden er nog enkele dingen voor de Madese goal, maar doelpunten vielen er niet. Na rust liep DVC direct uit, de 2-0 en 3-0 maakte LK wederom op aangeven van KDV9. Vervolgens sloeg het weer in de Drunense weide om...en daarmee ook het spelbeeld. Made werd plotsklaps gevaarlijk en liet de 3-1 aantekenen, de 3-2 werd direct daarna voorkomen door JL. Uiteindelijk dimde Made weer in en ontsnapte ‘t regenwurmpke van zijn directe tegenstander, neergelegd, penalty, RvH 4-1. Na een slordigheid in de Drunense verdediging viel de 4-2 een paar minuten voor tijd nog. Maar het laatste woord vandaag was voor het regenwurmpke, actie, control shift F7...stiften en 5-2. En na deze overwinning staat ‘t Twidde op de Twidde plek. Als laatste willen we nog aandacht vragen voor het volgende, we doen onderzoek naar de leesdichtheid van de verslagen binnen ‘t Twidde. Mocht je dit lezen post dan Erwtensoep aan in de groepsapp van ‘t Twidde. Alvast bedankt.