Een wedstrijd om gauw te vergeten!

ST RKDSV / EDN'56 JO11-1
RKDVC JO11-2
11-11-2017
8 - 3

Scheidsrechter:   S.N.J.A. Bijnen
Nadat de jongens van E2 uitgeslapen waren moesten ze vandaag om 11.00 aantreden tegen de jongens van RKDSV in Diessen.
De trouwe supportersschare had weer zin in een goede pot voetbal.
De wissels Gijs, Timo en Victor zagen hun teamgenoten onder leiding van aanvoeder Veron goed van start gaan. Al vrij vroeg in de wedstrijd weet Feyo de bal goed via de rechterkant op te brengen, maar helaas loopt hij zich vast op de sterk spelende verdediging van RKDSV.
Kort daarna weet een speler van RKDSV gevaarlijk op te komen. Gelukkig is keeper Senna scherp en weet tot 2x toe dit gevaar te keren. Al vrij snel wordt duidelijk dat RKDSV het spel bepaalt. Ze zijn fel op elke bal en zeer aanvallend ingesteld. De jongens van E2 mogen van geluk spreken dat ze nog niet op achterstand staan.
Nadat RKDSV een corner mag nemen, weet een aanvaller de bal prachtig schuin in de linkerhoek te koppen, 1-0
Kort daarop krijgt Feyo 2x een schietkans, maar de paal en de keeper staan in de weg. E2 kan niet doordrukken en het spel naar zich toetrekken. Het is keeper Senna die de jongens tot dan toe in race houdt door wederom een mooie redding. Elke aanval die RKDVC probeert op te zetten via middenvelders Nick en Thomas strand voordat ze echt gevaarlijk worden. Ondertussen laat RKDSV zien dat scoren niet zo heel moeilijk hoeft te zijn, 2-0. Meteen nadat Feyo, Veron en Nick gewisseld zijn, weten Timo en Veron een goede aanval op te zetten. Toch blijft RKDSV vooral de balbezittende party en al haalt Senna alles uit de kast, de 3-0 kan hij niet voorkomen.
Kort daarop is het Timo, die zijn aanval net naast ziet gaan. En een prachtaanval van Timo, Gijs en Victor samen mist kracht in de afwerking. Net voor rust weet Timo dan toch de 3-1 te maken uit een diepe bal van Jelte. Even lijkt E2 zelfs verder in te lopen, maar de goede voorzet van Timo kan Victor net niet afmaken.
Na rust een vergelijkbaar spelbeeld, de verdediging van RKDVC is niet fel genoeg om alle ballen goed weg te werken en RKDSV maakt hier handig gebruik van, 4-1. Senna heeft het druk, maar met hulp van Thomas vallen er niet nog meer tegendoelpunten op dat moment.
Timo pakt daarna de bal op links op, bikkelt door en schiet de 4-2 binnen. Daarna worden Thomas, Jelte en Nathan gewisseld, maar de ingebrachte spelers kunnen het verschil niet meer maken. De spelers van RKDSV worden volledig vrij gelaten. Dit wordt hard afgestraft met achtereenvolgens de 5-2 en de 6-2
In aanvallend opzicht probeert Timo nog wat, maar de aanvallers vinden elkaar onvoldoende. Uiteindelijk weet Timo op eigen kracht nog wel de 6-3 te maken, maar deze betekent weinig als RKDSV de wedstrijd afmaakt door nog 7-3 en 8-3 te scoren.
Met uitzondering van Senna waren de jongens niet echt bij de les vandaag. Elke actie miste de overtuiging te willen winnen. Helaas, maar gelukkig volgende week weer een nieuwe kans om te laten zien dat de jongens het echt wel kunnen samen. Dan spelen de boys van E2 thuis tegen Voab.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven