Wedstrijdverslag JO11–3 tegen Jan van Arckel JO11-1

Jan van Arckel JO11-1
18-11-2017
3 - 3

Scheidsrechter:   T.P.A. Wiel… (+1)
We begonnen in de kleedkamer toen Bram de tactiek met ons aan het bespreken was. We begonnen met een serieuze warming-up en daarna begonnen we met de pass en trap oefening. Eindelijk was het zover de wedstrijd begon en we begonnen heel serieus en meteen een goal uit een corner van Cas. Mooi ingedraaid hoor 1-0 dus en we gingen verder en weer een corner voor ons en Cas draait de bal er weer in 2-0. Daarna dwaalden we een beetje af maar we gingen verder maar zij hadden het ook nog niet opgegeven en zij scoorden ook nog uiteindelijk 2-1 maar zij gaven nog steeds niet op en zij scoorden dus nog een keer 2-2 en daarna werd er gefloten voor eerste helft. Bram had nog een paar tips en we gingen volle moed de tweede helft in maar zij scoorden meteen 2-3 jammer. Maar we gingen goed verder met heel veel goede kansen maar het werd steeds moeilijker verdedigen en aanvallen maar we gaven nog steeds niet op we scoorden zelfs nog met Wessel 3-3 gelijk het was moeilijk om te scoren maar we scoorden toch wel. We gingen verder met nog heel veel kansen aan beiden kanten maar onze twee verdedigers Tobias en Rhivano waren erg goed aan het verdedigen. De tegenstanders konden eigenlijk niet meer scoren maar wij ook niet. Einde wedstrijd, 3-3 is het geworden maar we hadden eigenlijk moeten winnen van dit team maar we hebben wel goed tactisch gespeeld en een punt mee gepakt goed gespeeld maar net niet gewonnen, jammer. Nu de penaltys nemen: ze gingen heel goed en wij scoorden ook bijna allemaal. Goed gedaan, nu de kleedkamer in en het positief bekijken we hebben toch weer een punt gepakt tegen deze club.
Volgende week gaan we voor de winst uit tegen Zwaluw VFC JO11-3