JO13-2 dicht bij puntje in thuiswedstrijd

SV Reeshof JO13-2
18-11-2017
3 - 4

Scheidsrechter:   Driesprong, Luc… (+1)
JO13-2 ontving vandaag de leeftijdsgenoten uit het Tilburgse Reeshof. De tegenstander bivakeerde in de middenmoot en wij wilden proberen de laatste plaats in de standenlijst te verlaten.
Vanaf het begin liet DVC merken dat het serieus de bedoeling was om de punten in Drunen te houden. Te veel haast bij de afronding voorkwam dat DVC op voorsprong kwam. Gaandeweg kwam Reeshof beter in de wedstrijd en bouwde een veldoverwicht op. Met goed keeperswerk en ook wat kunst- en vliegwerk hield Jari in die fase zijn doel schoon. Desondanks wist Reeshof in de 18e minuut de score te openen. DVC werkte hard, maar Reeshof had in die fase het heft in handen. Nog voor de rust moest Jari nog twee keer de bal uit het netje halen. In de eindfase van de 1e helft gaf DVC nog wat tegengas. Een mooie voorzet vanaf rechts door Bram werd door spits Mauro vakkundig afgewerkt.
Het geloof in een goede afloop was er na rust nog steeds bij DVC en met veel inzet en bij vlagen aardig voetbal probeerde men de bakens te verzetten. Helaas kregen we meteen het deksel op ons neus. Reeshof liep uit naar een 1-4 voorsprong. DVC liet de moed niet zakken en probeerde met veel druk toch nog een paar doelpuntjes tot stand te brengen. De slotfase was voor DVC. De 2-4 kwam op naam van Mauro die weer een sterke wedstrijd afleverde. Mauro zorgde ook voor het slotakkoord met grote schoonheid. Een strakke corner van Nick belandde in de buurt van zijn maatje 43 en met een mooie omhaal liet hij de keeper van Reeshof kansloos. Helaas zat de tijd erop en kon DVC niet meer voor gelijkmaker gaan. De resultaten laten nog op zich wachten, maar het voetbal van de JO13-2 zit in de lift. Nou maar hopen dat ook de technische leiding van DVC dit herkend, anders kunnen de dagen van de T.S. wel eens geteld zijn. Na vrijdag weten zij of ze uit bij Nemelaer nog op de bank mogen zitten.