ALOUD VOETBALWETJE LEVERT NW.3e 3.0 OVERWINNING

RKDVC 3
RKSV Heeze 2
19-11-2017
1 - 0

Scheidsrechter:   F.C.M. Vissers
Na 'n weekend voetbal-vrijaf mochten de jonge manne van t nwe 3e vandaag weer aan de bak voor weer 'n wedstrijd tegen 'n 2e 11-tal. Ditmaal tegen RKSV Heeze 2, 'n team met de ideale mix van jong en wat ouder. Ondanks onze 17-tallige selectie hadden we vandaag toch 2 gastspelers, Stan en Tom, nodig om aan 14 spelers te komen.(Rick en Niek geblesseerd, Sven ziek, Koen examen studie en Wouter(zie later in verslag)
Na een van onze kant redelijke beginfase was het nadien Heeze dat gedurende de 1ste helft t spelbeeld bepaalde, met enkele goede mogelijkheden om de score te openen.
Ondanks dat de tegenstander in rode shirts en groene shorts speelde wisten de jonkies van 3 geen onderscheid te maken tussen de blauwe kleur van DVC en de eerder genoemde van Heeze bij het inspelen van de bal. Toch konden wij ook wat speldenprikjes op het Heezer-doel uitdelen. Maar wij mochten zeker gezien ons spel niet mopperen dat het bij rust nog steeds 0-0 stond,
In de rust aangegeven om i.i.g. te gaan proberen de bal meer dan 2 a 3 keer naar een speler in blauw te spelen om zodoende lekker aan voetballen toe te komen, want dat deze jonge manne dat kunnen hebben ze al verschillende keren laten zien(helaas: eerlijk is eerlijk vandaag bijna niet) Ook in de 2e helft wisten de Heezenaren het te presteren om de bal vanaf 60cm!!! niet over onze doellijn te tikken, mede door prima keeperswerk van Salih(1 van onze 2 keepers, Wouter de andere, is de komende maanden door een vervelende operatie niet beschikbaar) en kunst-en vliegwerk bleef de 0-0 op het scorebord van het hoofdveld staan. In het laatste kwartier ging H. steeds meer va banque spelen waardoor er voor ons in de counter mogelijkheden kwamen om in de buurt van hun 16 te komen. Uit een eigenlijk te harde(mede door de wind mee)lange bal op Joran wist hij door fantastisch doorzetten de keeper en 'n verdediger van Heeze in de problemen te brengen en daar zowaar de niet meer verwachtte 1-0 binnen te laten rollen met nog 'n minuut of 6 te gaan. 'n Echte Joran-goal.Nu begon de frustratie bij Heeze, vanwege de vele gemiste kansen, naar boven te komen maar de "jonkies" lieten zich, zeer volwassen, niet provoceren.
De "gestolen" 2 punten en plaats 9!!!! werden nadien in de kantine in alle rust gevierd. Nu ook nog echt goed gaan voetballen dan .....?
MOTM: Kjell(en/of Joran?)

Management Team 3

Opstelling: Salih-Timo, Kjell, Hein, Rick H.(48e.Stan)-Stijn, Wessel, Maarten(78e Wouter R.)issam-Tom v/d E.(75e Joran),Tom M.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven