Heracles speelt uitstekend!

()
()
25-11-2017
10:15

Afgelopen zaterdag speelden de boys van Heracles een prima pot tegen een gedreven FC Den Bosch. Op vrijdag hadden we nog een mooie avond beleefd, want Sint en Pieten hadden een bezoek gebracht aan RKDVC. Sint wist verrassend veel van de spelers van Heracles.

Dan de wedstrijd. Twee teams die strijd leverden om iedere kunsgrasspriet op het veld, presenteerden een mooie wedstrijd aan de liefhebbers. Ik durf zelfs te beweren dat dit één van de beste wedstrijden van Heracles was, dit seizoen. En misschien ook wel van FC Den Bosch.

Simon, die vandaag bijna niet te houden was, zorgde aan het begin van de wedstrijd voor een 1-0 voorsprong. En Heracles was van plan om dit verder uit te bouwen, op het middenveld en achterin werd volop strijd geleverd door Stijn, Thijmen, Mees en Vic. En voorin waren Simon en Ruben voortdurend gevaarlijk.

Er werd veel gevaar gesticht via schoten van Ruben, Simon en Vic, waar paal en lat vaak in de weg stonden. Maar ook de Bossche keeper Max verrichtte vele goede reddingen. Heracles keeper Dean had ook volop werk, maar klaarde de meeste klussen vakkundig, coachte ook nog medespelers en tegenstanders en had nog wat verrassende trucjes in huis. Kortom een hoog entertainment gehalte.

Dit hoge niveau werd nog eens extra verhoogd door huurling Teun, die aan Bossche kant twee puike treffers van afstand noteerde en hiermee FC Den Bosch naar een 2-1 voorsprong schoot.

Afspraak was om lekker door te blijven voetballen, ongeacht welke uitslag op het bord stond aan het eind van de wedstrijd. Thijmen ging de tweede helft keepen en wist al vantevoren dat hij het druk zou krijgen. Een beetje te druk in het begin, want binnen een minuutje of 10 liep FC Den Bosch uit naar een 5-1 voorsprong via een ontketende Ties (2x) en Steffen, die na de wedstrijd verklaarde boven zichzelf uit te zijn gestegen. In deze fase waren de pijntjes aan Heracles zijde wat meer voelbaar en kwamen we soms net te laat in actie.

Gelukkig duurde dat maar kort, want daarna was het weer de beurt aan Heracles. De mouwen werden weer opgestroopt. Simon onderstreepte zijn goede vorm met twee verrassend mooie doelpunten. Heracles voelde dat er misschien nog wel wat meer in zat. Het slotakkoord, de slagroom op de taart of de kers op de appelmoes of het schuimpje tussen de pepernoten, werd verzorgd door Dean. Zijn zelf verdiende vrije trap schoot hij via de onderkant van de lat onberispelijk en snoeihard in. Dit betekende meteen de 4-5 eindstand.

De penalties leverde ook weer een paar mooie doelpunten op en hier wist Heracles er enkele meer in te prikken.

Puike teamprestatie Heracles! Hard gewerkt en goed de foutjes voor elkaar opgelost. Ga zo door!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven