RKKSV VR1
26-11-2017
6 - 1

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H. (Tim)
De perdjûhs draafde op een nat en koud veld, ze waren er klaar voor, scherp en uitgeslapen. Waarnaar de tegenstander wat laat kwam opdagen stond ook RKKSV VR1 er klaar voor. Oja, Tim kwam ook aanwaaien die na een lange nacht onze wedstrijd kwam fluiten. Bij de aftrap wordt de bal gelujk onderschept en er wordt goed over getikt. Niet veel later werd erdoor goed samenspel tussen Sanne een Fleur eindigde in de 3e minuut in de eerste goal (Fleur). Na zeurende tegenstander en 4 gewisselde ballen was de 5e bal uiteindelijk goed. Na een mooi 1/2tje van Nicole en Ayse werd de bal uiteindelijk op de lat werd gekopt door Sanne. Na een aantal kansen werd er door een schot van Mandy nog niet gescoord, werd er na een mooi schat van Sanne ook niet gescoord en door een prachtig schot van Marja nog steeds niet gescoord. Het was rust en er werd gedroomd over meer goals. In de 3e minuut werd er gescoord door nummer 3 'Mandy'. RKKSV kreeg een kans waarnaar Nicole de tegenstander netjes vloerde, helaas volgde eruit de vrije trap de 2-1. Een mooie voorzet op de tegenstander van mandy zorgde voor een eigendoelpunt 3-1. In de 29e minuut werd er een prachtige vrije trap binnengeschoten door Sanne, 4-1. In de laatste minuten was het 3x scheepsrecht, Demi schoot haar 3e schot netjes binnen. 5-1. In de laatste seconde scoorde Mandy de 6-1, waarmee de wedstrijd was afgelopen. 3 punten verdiend.