ODC VR2
03-12-2017
2 - 2

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H. (Tim)

Zondag op de vroege morgen zaten alle perdjes fris en fruitig aan het gezamenlijke ontbijt. Na deze gezelligheid was het tijd om ons klaar te gaan maken voor de wedstrijd. Het was een spannend kwartier gelijk. Het bibberen van de bank was in het veld vloeibaar. In de 11de minuut schoot demi de bal over helaas. En in de 13de minuut kwam RKDVC achter te staan met 0-1. Er worden lange ballen gespeeld en erg veel gelopen. De grensrechter vlagt voor buitenspel, op de bank vroegen ze zich af of ze het wel goed kon zien met die grote paraplu voor haar gezicht. De verdediging werkt zich kapot alleen helaas valt de 0-2 in de 33ste minuut. In de 36ste minuut geeft demi een pass op de keeper maar ze laat hem los en Ayse schiet de bal in het goal 1-2. In de rust krijgen we goed advies van Robin die we in de 2de helft gaan gebruiken. Ad fluit en we gaan met zijn alle gelijk op de bal. In de 50ste minuut wordt het beloont en schiet Sanne de bal mooi in de kruising 2-2. In de 53ste minuut krijgt Mieke hard een bal in haar gezicht, na wat water en een bijzondere spons kon ze door bikkelen. In de 54ste minuut scoort Sanne weer een mooie bal alleen wordt er helaas gevlagd. Al vraagt de bank zich nog steeds af of de vlagster dit goed kan zien. De paraplu is zo groot dat het hele elftal er onder past. Tijdens het verloop zijn er meerdere kansen voor de dames van DVC. In het laatste kwartier komt ODC ook af en toe dicht bij het goal van RKDVC. Waar we een keer goed mee wegkomen. DVC tikt en voetbalt beter alleen de ballen willen er helaas nog niet in. Sanne wordt hard geraakt maar verbijt de pijn en zet door. Demi schiet de bal helaas over. Toen hoorde we de eindfluit, einde wedstrijd! Goed gewerkt de 2de helft dames , volgende week nieuwe kansen !