02-12-2017
1 - 4

Scheidsrechter:   Hanegraaf, Rob
Wedstrijd verslag OJC Rosmalen vs RKDCV JO13-4 02.12.2017

Ik wilde het eigenlijk afdoen als “de wedstrijd sprak voor zich en je had er maar bij moeten zijn”, zo koud was het met –minus 1.5 graden
De inkt in mijn pen kwam er maar tergend langzaam uit. Maar goed blijkbaar had Paul voldoende vertrouwen in mijn schrijverskunst, niet meer doen hoor!

1ste helft
Goed, dat gezegd hebbende, 10:15 de wedstrijd begint in koud mistig weer tegen OJC op gras.
Niek nr. 5 aanvoerder en 2 reserve spelers, hoewel ik er eigenlijk op een bepaald moment maar 1 herkende, de andere leek wel een ingepakte ijsbeer…was jij dat “Mo”?

Al vrij snel scoorde Niek nr. 8 het eerste goal…0-1 en bijna kort daarna weer eentje met een mooie kans.
Na wat heen en weer kansen hebbend gebal en zelfs een penalty in ons voordeel bleef het bij dat ene punt. We hadden een licht overwicht op de tegenstander, als dat de goedkeuring heeft van de leiding, om dat zo te zeggen?

2de Helft
Niet te geloven en toch gebeurt voor de 2de keer, in zijn gehele na de winterstop eindigende voetbal carrière, een doelpunt….ben trots op je Niek nr. 5.

0-2 dus in de 13de minuut na rust en om 11:24 uur, was even vergeten hoe laat de 2de helft begon, een derde goal van Magloire, die hij zeker verdient heeft om te maken gedurende de wedstrijd.

Vergeet in mijn enthousiasme te melden dat de tegenstander nog voor het doelpunt van Magloire er ook 1 scoorde maar moet wel een toevalstreffer geweest zijn want we waren goed op dreef. En Lars hield de rest er allemaal uit, goed gekeept Lars vooral met die kou.

1-3 dus en Niek nr 5 scoorde zelfs een 4de doelpunt, zodat het 1-4 voor ons werd.
Hartstikke goed gevoetbald allemaal en zoals jullie zelf zeiden “was wel leuk na 5 keer op rij verliezen. Gauw warm douchen en met een goed gevoel het weekend in.