Nemelaer VR3
17-12-2017
4 - 3

Scheidsrechter:   Verhoeven, Johan
Na een feestweekend, vrijdag de kerstborrel em zaterdag het feestje van Eline. Stond iedereen toch zondagochtend fris en fruitig op het veld! We begonnen de ochtend met een heerlijk zonnentje en wat uitglijders. Om 10;30 begon de wedstrijd. Het was een beetje rommelig maar Angela gaf een mooie voorzet en Sanne schoot de bal helaas werd die geblokt, Nienke probeerde het ook maar de bal ging helaas naast. Nemelaer en RKDVC hebben alle 2 mooie kansen in de 1ste helft maar de bal wilt er nog niet echt ingaan er waren 30 minuten voorbij en Asye schiet de bal over de keeper netjes in het goal ! Tijdens de eerste helft lopen er ineens 4 extra wissels RKDVC binnen. Nicole kwam het veld in en schoot de bal op het doel helaas kwam die in de handen van de keeper. Er werd gefloten einde eerste wedstrijd.  Isa & iris kwamen de 2de helft ook in het veld. Marja ging vanaf achter met de bal naar voren en schoot op het goal helaas had de keeper hem. In de 52ste minuut scoort Sanne de 2-0 nadat iedereen die voorin stond in totaal 4x op de paal had geschoten besloot Isa maar even haar banaan ge gaan eten in het veld