ODC 1
18-02-2018
0 - 3

Scheidsrechter:   B. Schepers
Afgelopen zondag stond de derde thuiswedstrijd op rij op het programma. De tegenstander was ODC uit Boxtel. Een tegenstander die de afgelopen wedstrijden ondermaats presteerde. In goed overleg werd besloten om afscheid te nemen van trainer Goeran van de Heuvel. Het was duidelijk dat de spelersgroep uit Boxtel hierdoor extra was gemotiveerd om de winst te behalen. Dit kwam al na 7 minuten tot uiting. In die minuut mochten de gasten een hoekschop nemen. Hierbij kwam de bal voor de voeten van Sjoerd van Lokven, die zeer beheerst de bal bij de tweede paal in het doel liet verdwijnen, 0-1. Tegen deze dadendrang kon RKDVC maar weinig tegenover stellen. In de eerste helft kwam RKDVC slechts tweemaal voor het doel van de gasten. Maar gevaarlijk werd het niet.
Ook de tweede helft kregen de supporters van RKDVC een weinig boeiend schouwspel te zien. Waarbij de Boxtelnaren zeer efficiënt met hun mogelijkheden omgingen. In de 66ste minuut kreeg Stein van Brunschot de bal. Geheel vrijstaand kon hij trefzeker uithalen met een schot in de verste hoek, 0-2. RKDVC probeerde op inzet nog een resultaat te behalen. Maar tot echt doelgevaar kwam het de tweede helft ook niet. ODC kon nog eenmaal gevaarlijk worden. In de extra tijd kon Lex van de Biggelaar voor doel uithalen. Ook zijn schot verdween over de achterlijn in het doel. Hierdoor kwam een 0-3 eindstand op het scorebord.
Komend weekeinde staat een uitduel in Schijndel op het programma. De nummer twee in de stand, Avanti’31, is dan de tegenstander. De thuiswedstrijd werd met 0-1 verloren. Alle redenen om deze moeilijke uitwedstrijd te gaan winnen.

Opstelling:         Daan Dekkers, Bas Verhoeven, Tim Poel, Damian van Bijnen, Steven ten Cate, Yori van Delft, Ray Kivits (Giel Brandts 80ste), Yannick van Zutphen (Joep Fitters 58ste), Lars Kievits, Christiaan van de Velden, Osman Bostanci (Ingmar Voorhaar 69ste)
Scoreverloop:     0 - 1 Sjoerd van Lokven 7de minuut
                             0 - 2 Stein van Brunschot 66ste minuut
                             0 - 3 Lex van de Biggelaar 93ste minuut
Toeschouwers:    100