Mannen van 3 pakken tweede overwinning op rij

WODAN 2
11-03-2018
2 - 0

Scheidsrechter:   T.A.M. Kezer
Op een bewolkte doch relatief warme zondagmiddag mochten de testosteronbommen van RKDVC 3 aantreden tegen een geduchte tegenstander: Wodezedan uit Eindhoven. Geruchten gingen heen en weer dat Wodezedan de eer van een niet nader genoemde club uit Eindhoven wilde herstellen, daar zij de avond ervoor een pakkie gekregen hadden.

Kornel Rzmeirjnewfefncki besloot vandaag om met de volgende opstelling aan te treden: Salih ‘Turkish Airlines’ Kalkavan op goal, een viermansverdediging met Hansen – Frenkie – Alpaca Kjell – Koen ‘Claudicatio intermittens’ Douwes. Op het middenveld mochten Maarten, de eiwit, van Kessel, Thom van den Elshout (die sprak over puur verlies de nacht van te voren) en Stijn/Timo aantreden. De aanval bestond uit onze aanwinst uit het 6e Thijs Fucker, Jorne en Stijn/Timo. Nou zullen jullie vragen, waarom heb ik Stijn/Timo tot tweemaal toe benoemd en welke positie spelen die twee jungs? Dat weet ik ook niet, ff aan Kornel vragen.

De mannen van 3 begonnen goed aan de wedstrijd, met veel balbezit. Bovendien werden er nauwelijks kansen weggeven. Het was volgens mij, excuseer mij voor de onzekerheid, minuut 25 toen Frenkie een lange bal speelde op Jorne, die het vervolgens op een Jornistische wijze afmaakte. Daarna probeerden de ‘mannen’ van Wodezedan iets te forceren, maar ze faalden telkens, want ze waren gewoon, zoals Timo zou zeggen, kaoloslecht. De eerst helft eindigde daardoor in een 1-0 voorsprong voor de mannen van het goede leven, aka RKDVC 3. De tweede helft begon 3fF (3 for Friends, heeft Kornel verzonnen) weer zoals in helft 1. Na wederom een lange bal van Frenkie, kwam de keeper (die gewoon even oud is als mijn vader, wtf) uit zijn goal om de bal weg te sodemieteren. Zoals U al verwacht zou kunnen hebben, is dit niet gelukt. Het was niffo Timo, die met een abominabele boogbal vanaf 45 meter de bal over de keeper in het zijnet krulde: 2-0. Daarna moest de Turkish Airlines een paar keer wat reddinkjes verrichten, maar dit deed hij op een correcte wijze. Bovendien leverde dit hem zelfs een MOTM-award op. Eindstand: RKDVC 3 2-0 Wodezedan 2.

De wissels zijn niet benoemd, daar zij weinig tot geen inbreng hadden in de wedstrijd. Toch wil ik ze hun shine geven: Niek Frottema, WEEESSEEEEEL brok, Tom en Svet van Selst. Bram en WTR waren geblesseerd.

Mannen, goed gespeeld, ga zo door! Wie weet kunnen we nog een periode pakken. (wrs niet)