Essche Boys 4
11-03-2018
2 - 3

Scheidsrechter:   Hagelaars, Peter
Toen we klaar stonden om af te trappen moest RKDVC ineens een ander kleur shirt aan omdat ons shirt te veel leek op die van hun. Eenmaal begonnen was het niet echt een kijkcijferhit. Er gebeurde eigenlijk vrij weinig in het veld totdat onze eigen zanger een buitenspelgoal maakte. We drongen behoorlijk aan en Joost schoot op de lat. In de 30ste minuut leed RKDVC balverlies tijdens het uitverdedigen van een corner. De speler van Essche Boys schoot de 0-1 achter Glenn. Nog geen 120 seconden later werd de score verdubbeld, na een aanval over recht. Deze goal rook naar buitenspel. Het zat ons ook niet mee want Blok zorgde bijna nog voor de aansluitingstreffer maar de lat stond deze in de weg. Na de rust werden er wat meer decibellen geproduceerd door RKDVC, er werd feller gespeeld dan in de 1e helft. Miel was dichtbij de 1-2 na een goede actie en een goed schot maar de keeper red. Kafke schoot de rebound hard over. De aansluitingstreffer hing in de lucht. Toch was het Essche Boys die uit een goed genomen corner scoorde, 0-3. Het slotoffensief van RKDVC brak aan want men legde zich niet neer bij een nederlaag. In de 80ste minuut scoorde Blok de 1-3 door een goede steekbal heel rustig langs de keeper te schuiven. 2 minuten later scoorden we weer bijna maar Marc zag zij schot van randje 16 net naast gaan. 3 minuten voor tijd gaf Krol de bal voor op Blok net voordat deze de achterlijn zou passeren, Blok nam aan en schoot de 2-3 binnen... Het was te laat om er een gelijkspel uit te slepen, helaas...

Supporter van de week: Lindi