RKDVC VR1
11-03-2018
0 - 6

Op een regenachtige zondagmorgen vertrokken VR1 om half 9 vanaf DVC naar Tilburg. Zij moesten daar spelen tegen Zigo, de onderste in de lijst. Met het grote verlies van PSV tegen Willem2 van zaterdag in het achterhoofd, wat wij zeker niet van plan waren!
De eerste helft van de wedstrijd waren er al heel veel kansen maar deze werden niet allemaal afgemaakt. Toch volgde er een mooi doelpunt van Angela en daarna scoorde ook Margareta met een mooi schot. Door een ingooi van Iris kon Nicole de bal verlengen naar Angela die hem vervolgens aflegde op Mandy die de bal mooi in de kruising schoot.. 3-0! Nog voor de rust werd ook de 4-0 gescoord door Angela.

Na de rust begon de wedstrijd weer goed door een doelpunt van Els. De keepster van ZIGO was duidelijk niet helemaal op de hoogte van de spelregels en deze pakte de bal buiten de zestien, waardoor we een vrije trap kregen. Ook toen wist Els de bal weer netjes in de goal te schieten door te kiezen voor de hoek.
In de laatste minuten van de wedstrijd wilde Isa, die deze wedstrijd als keepster het veld op ging, Gerda ook nog even haar 'minute of fame' geven. Ze ging liggen en Gerda trok een sprintje met haar waterzak om Isa te verzorgen. Gelukkig stond Isa al gauw weer in het goal. De scheidsrechter floot af en de drie punten waren weer voor Drunen.