25-03-2018
0 - 12

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Halleekes

Met 11 vrouwen sterk vertrokken Vrouwen 2 richting RKSSV. Het zonnetje scheen lekker en het was een mooie ochtend voor een lekker potje voetbal. Met een verrassende opstelling gingen we van start. We begonnen sterk, en zo hadden we binnen de eerste minuten al een hoop kansen en in de 6e minuut schoot Sanne de bal nèt over. De toon was gezet en het scoren kon beginnen. In de 11e minuut ging de eerste bal het net in door het goede doorzetten van Ayse, waardoor Sanne hem vervolgens in de korte hoek binnen kon schieten. 4 minuten later werd de tweede goal gescoord vanuit een corner door Sanne. De keepster liet de bal los waardoor Ayse kon scoren. Weer 2 minuten later kon door een goede actie van Sanne ook Demi worden toegevoegd aan het lijstje van scorende spelers. In de 22e minuut was het alweer tijd voor de zoveelste corner en ook deze werd er door Ayse ingespeeld. Later in de wedstrijd hield Sanne het nog even spannend door de bal 2x achter elkaar op de lat te schieten, maar niet veel later maakte Demi de 0-5. Maar niet alleen RKDVC vrouwen 2 scoorden deze ochtend. In de 36e minuut was er wederom een corner voor ons en deze werd heel mooi in de goal geschoten, door iemand van RKKSV zelf… 0-6. Voor de rust werd toch nog even de 7e goal gemaakt door Demi. Dit vanuit een mooi aanval door Nienke, Demi en Ayse.
Na de rust wilden we de goede spirit erin houden. Het scoren vanuit de corners bleven we volhouden en zo werd er in de 49e minuut weer gescoord door de 4 benen van Demi en Nienke. In de 64e minuut werd er een rommelgoal gescoord. Aan het rijtje mogen nog 2 goals toegevoegd worden voor Demi en eentje voor Ayse. Eindstand 0-12.

Wist je dat:
Fabienne vandaag lekker heeft kunnen bij bruinen.
Mieke geen bal door heeft gelaten waardoor Fabienne lekker heeft kunnen bij bruinen.
Kim met een ingetapete  knie een volle wedstrijd heeft gespeeld en lekker heeft staan verdedigen.
Lisa op het middenveld het spel goed verdeelde en er mede voor heeft gezorgd dat er een aantal goals gemaakt konden worden.
Sanne weer een paar doelpunten heeft gemaakt en het soms erg spannend maakte maar het vervolgens ook weer goed maakte.
Demi de meeste goals heeft gemaakt vandaag (6 goals)
Ayse vandaag naast de 3 goals die ze heeft gemaakt ook 4!! Assists heeft gegeven.
Nienke met haar inzet er voor heeft gezorgd dat we het veld af konden met een mooie eindstand.
Tessa, zo klein dat ze is, het heel goed heeft gedaan op het middenveld.
Patty in de verdediging de rest goed aanstuurde en hierdoor de tegenpartij niet aan scoren toekwam.
Nikki vandaag voornamelijk haar lachspieren heeft getraind op het voetbalveld.