RKDVC 2
25-03-2018
1 - 1

Scheidsrechter:   S. (Saskia) deKoning
Vroeg...heel vroeg was t Twidde aanwezig bij RKDVC. Bijna iedereen had de klok goed vooruit gezet, een enkeling bleek een lentebokje in zijn band te hebben. Eenmaal in Dordrecht aangekomen bleek het zonnetje lekker te schijnen, aangenaam voor de massaal meegekomen supporters. In het eerste half uur was Dvc de betere en had het via drie goede mogelijkheden de voorsprong moeten nemen, maar pardoes lag de aan de andere kant in het netje. 1-0. Dit was voor RCD het signaal om nog meer de lange bal op de lange spits te spelen en DVC bleef hier mee worstelen. 1-0 ruststand en een trainer met duidelijke woorden. Na rust drong Dvc steeds meer aan. Grote kansen leverden dit niet op in de eerste 20 minuten, RCD stelde hier helemaal niks tegenover. Uiteindelijk viel dan toch de 1-1, een vlotlopende combinatie werd afgerond door het regenwurmpke. Hierna maakte de scheidsrechter er nog een zooitje van en weerhield het Dvc om uit te lopen naar 1-2. Tot meer kansen dan deze uitgelezen mogelijkheid kwam t Twidde helaas niet meer.