Haarsteeg 6
25-03-2018
0 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De mannen van Haarsteeg 6 kwamen naar Drunen voor 3 punten. Hun stonden laatste en wij 4e. De wedstrijd werd tegen alle verwachtingen in op het hoofdveld gespeeld. Het was geen hoogstaand voetbal, verre van zelfs. Al voor het begin van de wedstrijd werd het duidelijk wat voor wedstrijd dit ging worden toen niemand wilde vlaggen. De supporters die te laat waren voor het eerste fluitsignaal en daarom die eerste minuten miste, hebben niets gemist. Het spel ging zowel in balbezit als in balverlies echt veel te traag. Haarsteeg had het beste van het spel en creëerde ook kansen. Zij waren het ook die in de eerste helft op een 1-0 voorsprong kwamen. Na de rust waarin vooral Mark van Heeswijk de mannen toesprak, ging het wel wat beter. Het spel liet wat vlotter dan in de eerste helft. Er werd geprobeerd de gelijkmaker te maken maar veel meer dan een waardeloze schwalbe en een schot op de paal (beide Michael) kwamen we niet. Wel kwam Haarsteeg nog op 2-0.

Supporter van de week: mevrouw Muskens, die stug blijft proberen haar zoon meer dan 6 minuten aan het werk te zien maar keer op keer word teleurgesteld.